Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski dvoboj

Ava Karabatić igrom izdržljivosti izbacila je Angie Garany iz showa

Angie Garany
Pixsell
14.05.2010.
u 22:57

Angie je nakon izlaska iz seoske izolacije rekla kako je najveći pozitivac i veseljak među farmerima pjevač Elio Pisak, a smatra kako negativaca uopće nema.

Ava Karabatić i Angie Garany bile su sinoćnje duelistice u reality showu Farma.Ava je imala pravo izabrati igru u kojoj će odmjeriti snagu sa Angie.  – Mislila sam odabrati znanje i neću biti skromna i reći ću da bi tu bez problema pobijedila Angie, pa sam se odlučila na igru izdržljivosti – objasnila je mudro Ava koja je igrom izdržljivosti izbacila Angie sa seoskog imanja. 

– Na početku sam bila malo čudna i cijela ta situacija sa dijeljenjem šibica me malo izbacila iz takta, ali nakon toga sam bila svoja – podijelila je Angie svoje iskustvo boravka na selu sa gledateljima Nove TV. Kao najvećeg pozitivca od svih kandidata s kojima je boravila u izolaciji, izbačena farmerica je istakla pjevača Elija Piska. Angie misli kako će do kraja sigurno dogurati Branka Mutti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije