Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše iskren

Ashton Kutcher: Svaki muškarac u ženi želi imati i majku

ashton kutcher
11.02.2011.
u 14:53

Znate, ja mislim da ima istine u Freudovoj ideji da svaki muškarac u svojoj supruzi želi imati i majku – našalio se Kutcher kojeg su nerijetko prozivali najvećim "kulerom" u Hollywoodu

Danas možda ima anđeosko lice i vražji osmijeh zbog kojih je postao najtraženiji glumac američkih romantičnih komedija, no 33-godišnji Ashton Kutcher nije uvijek bio šaljiv dečko koji jednostavno ima sreće u životu. Na djetinjstvo u malom selu u ruralnoj američkoj državi Iowi podsjeća ga ponajprije veliko siromaštvo, depresija i pokušaj samoubojstva. Naime, njegov brat blizanac od rođenja je imao tešku srčanu manu zbog koje je nerijetko boravio u bolnici. Zbog bratove bolesti i borbe za život situacija u obitelji ponekad je bila nesnošljiva do te granice da se 13-godišnji Ashton jednom želio baciti s balkona lokalne bolnice. No, u tome ga je spriječio otac. Nakon rastave roditelja, Ashton postaje buntovnik koji je svugdje sijao svoj bijes i nezadovoljstvo, a izlazak iz tinejdžerskog kaosa pronašao je upisavši fakultet biokemije, na što se odlučio jer je želio pronaći lijek za teško zdravstveno stanje svog brata. Da bi opstao, radio je kao smetlar na sveučilištu, a zbog kroničnog nedostatka novca ponekad je donirao svoju krv. Utjehu je pronalazio u tulumarenju, eksperimentiranju s drogama i alkoholom zbog kojeg je ponekad gubio pamćenje.

– Pitam se kako sam tad uspio ostati živ. Pretjerivao sam u svemu - kaže danas mlađahni suprug 49-godišnje Demi Moore. Za sve one koji su se nekad pitali “što dovraga taj Kutcher radi s ocvalom bivšom suprugom Brucea Willisa koja mu može biti majka”, Ashton je spontano objasnio:

– Znate, ja mislim da ima istine u Freudovoj ideji da svaki muškarac u svojoj supruzi želi imati i majku – našalio se Kutcher kojeg su nerijetko prozivali najvećim "kulerom" u Hollywoodu.

– Shvatit ću to kao ironiju. Ljudi, pa ja sam iz Iowe. Mi tamo ne znamo što je to kul - komentirao je laskavu titulu junak holivudskih romantičnih komedija čiji je privatni život nekad bio daleko od takvog scenarija. Nakon mnogo ljubavnih razočaranja svoju je nirvanu pronašao u zagrljaju energične i optimistične Demi Moore, čije ga je ljubičasto poimanje života izliječio od depresije i “vratilo među žive”. Iako je često zbog svog pomodnog načina života sa suprugom ovisnom o Twitteru i kabali predmet ismijavanja, Ashton na to samo odmahuje rukom. Ne suzdržava se reći ono što misli, što je šarmiralo uvijek pristojnu holivudsku uzdanicu Natalie Portman na snimanju njihova zajedničkog filma “Samo seks”, koji je 10. veljače stigao u hrvatska kina.

– Nisam mogla vjerovati koliko Ashton toliko zna o judaizmu. Od njega sam naučila više nego od ikoga – priznala je Natalie Portman kojoj se uskoro smiješi Oscar. O toj nagradi njezin filmski partner i ne sanja, jer je, kaže, i te kako svjestan svojih mogućnosti:

– Znam da nikad neću biti najbolji glumac u Hollywoodu, ali se nadam da ću biti onaj koji ima najviše posla! – iskreno je bio Kutcher.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije