Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KćI je najvažnija

Antonija Stupar: Kada idem u šoping, prvo kupujem za Paolu

antonija
Borna Filić/Pixsell
05.12.2011.
u 21:30

– Baka-servis uvijek je na usluzi, a tu je i suprug Ivan koji pomaže kad god stigne. Imam vremena za sebe i ne osjećam se zarobljenom. Povratak na posao bio mi je pravo zadovoljstvo jer volim svoj posao, a zbog njega ne izbivam previše.

Da dolazak djeteta mijenja dotadašnji način života, najbolje zna RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Lijepa mama desetomjesečne Paole priznala je da su joj se prioriteti promijenili otkad ima dijete i kako su neke druge stvari dobile na vrijednosti.

– Sada, kada idem u šoping, prvo kupujem stvari za Paolu. Na sebe gotovo više i ne mislim. Najvažnije mi je da se pobrinem za nju – rekla je 29-godišnja Antonija, koja je otkrila da je uistinu sretna mama. Njezina mezimica spava i po sedam sati u komadu te nije nimalo zahtjevna. Zbog toga se Antoniji nije bilo teško vratiti na posao u emisiju Exkluziv vikend osam mjeseci nakon porođaja.

– Baka-servis uvijek je na usluzi, a tu je, naravno, i suprug Ivan koji pomaže kad god stigne. Imam vremena za sebe i ne osjećam se zarobljenom. Povratak na posao bio mi je pravo zadovoljstvo jer volim svoj posao, a zbog njega ne izbivam previše iz kuće – rekla je voditeljica.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:51 05.12.2011.

Jasno je kakva krasotica moraš biti da bi čovjek napisao da je Tatjana Jurić \"za dlaku\" atraktivnija od Antonije Stupar koja doslovce blista na ekranu. Još mi uvijek ne ide iz glave onaj Antonijin voditeljski crni kompletić sa suknjicom tete kosa svezana u repić. Pravi mali biser modnoga stila najvišega razreda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije