Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima simpatiju

Antonija Šola: Bojim se braka kad vidim koliko je razvoda

antonija šola
30.03.2012.
u 08:00

Kantautorica je kazala da je izjava Gorana Bare o njezinim kolegicama Jeleni Rozgi i Severini jako neukusna

Pjevačica Antonija Šola u posljednje se vrijeme ne pojavljuje često na društvenim zbivanjima. Posvećena je svom najdražem poslu – pisanju pjesama, ali i polaganju ispita na na studiju sociologije  i hrvatske kulture jer ove godine studij namjerava privesti kraju. Ipak, priprema se i za nastup na festivalu CMC u Vodicama, gdje će se susresti s brojnim kolegama, a za neke od njih piše i pjesme. Simpatična Antonija prokomentirala je i nedavnu izjavu Gorana Bare da je Severina malo glupasta, a da Jelena Rozga nema mozga.

U obranu kolegica


– Jedina njegova izjava s kojom se slažem jest da u Hrvatskoj nema zvijezda. Podcjenjivati nečiji rad, bez obzira na to sviđao vam se on ili ne, nije u redu. Time učimo djecu da se mogu ponašati kako žele. Mi smo toj djeci uzori, kakvi-takvi, ali smo uzori – stala je u obranu svojih kolegica 32-godišnja pjevačica.

Antonija nam je priznala da trenutačno nema dečka, ali ne znači da će još dugo biti tako jer kantautorica ima simpatiju zbog koje joj je svaki dan ljepši. Kaže da joj je on vrlo često inspiracija za pjesme, ali razvodi koji su posljednjih mjeseci preplavili hrvatsku javnu scenu pomalo je straše.

U potrazi za pravim

– Svi se oko mene razvode jer je došlo takvo vrijeme da se lakše razvesti nego vjenčati. Ja još vjerujem u pravu, vječnu ljubav – romantično govori Šola i dodaje da ima prijateljicu koju doživljava kao svoju partnericu: – S njom se svaki dan čujem i vidim, njoj mogu reći sve.

Ipak ne odustaje od traženja onog pravog i vjeruje da će svim dušobrižnicima koji je redovito pitaju za udaju uskoro moći ponuditi konkretan odgovor.

Ključne riječi

Komentara 7

MI
mica1111
08:03 30.03.2012.

...je,je...opasno je i živjeti,od toga se umire...

KG
KG002
08:25 30.03.2012.

Famozne su mi ove naše glumice, pjevačice, kantatorice, studentice, pa to su žene zmajevi, sve stignu, u svemu su uspješne! A talenta ni koliko je crno pod noktom...

OB
-obrisani-
08:18 30.03.2012.

Oh bože kako ću jutros u promet..pa tamo su mnogi poginuli...;-)) Bare dobro kaže,misli isto što i većina građana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije