Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve o tajnama kuće

Antonija iz BB-a: Striptiz nisam ni vidjela uživo niti ga izvodila

'dragana'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/4
17.06.2011.
u 13:40

Antonija Jovanović, bivša stanarka BB kuće, otkriva što će ovoga ljeta raditi na Zrću, tko će pobijediti u showu i je li dečko zadovoljan njezinim ponašanjem na televiziji

Iste sekunde kad sam čula da napuštam show bila sam iskonski sretna – započela je svoju priču Antonija Jovanović, bivša stanarka Big Brother kuće i nastavila: – Poslije 42 dana izolacije i ljudi i automobili na ulici bili su mi pravo čudo. Nedostajali su mi dečko, braća i roditelji. A sada mi počinju nedostajati i bivši sustanari.

Lijepa 26-godišnja Opatijka u kuću je ušla naknadno i napustila je prošle nedjelje. Svoj boravak opisuje kao zanimljiv eksperiment koji ne bi ponovila još jednom bez obzira na to što iz showa pamti lijepe trenutke, a o sustanarima kaže: – U Srbiji je favorit Nemeš. No moj izbor je Horvat. On je od početka nastupio s lijepim stavom prema svima i zadržao ga, i zaslužuje nagradu. Svi ostali su mi dragi i osobe su s kojima bih se kada sve završi voljela sresti, osim Vladimira. On ne postoji na karti mog života i ne želim ga vidjeti ni na sto kilometara. Izvrijeđali smo se i neka na tome ostane.

Antonija je rođena Vukovarka, no ratne prognaničke godine s obitelji je provela u Opatiji, gdje je nastavila živjeti kad su se njezini roditelji i braća Mihael i Marino vratili u srijemsko selo Tovarnik. Dio djetinjstva provela je i u Italiji, gdje njezina majka Katica već 17 godina radi kao domaćica u obiteljima. No, u Italiji Antonija nije htjela ostati. – Proputovala sam tu zemlju uzduž i poprijeko i kad sam trebala ostati, nisam mogla na to pristati. Ne paše mi taj posesivni talijanski mentalitet.

Neko vrijeme radila je kao menadžerica u industriji vina, a sada ima malo drukčije planove.

– Neću sjediti kod kuće i čekati poslovne ponude. Ovo ljeto radit ću kao konobarica u Papayi na Zrću. Bilo bi lijepo baviti se voditeljskim poslom, u nekoj zabavnoj emisiji jer sam se oslobodila straha od kamera.

A za kraj sramežljivo nam je otkrila i tko joj je velika potpora u svemu.

– Na moje ponašanje u BB kući posebno je ponosan moj dečko. Skupa smo godinu dana, on ima svoju tvrtku i ne voli da se o njemu priča.

Sjetimo li se da je Antonija u BB kući poprilično uspješno izvodila striptiz, pitali smo je i je li mu to zasmetalo i je li se ikad bavila tim poslom koji joj je tako dobro išao.

– Sve je to gluma. Ali pravi striptiz nisam gledala, a kamoli se njime bavila!

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:11 19.06.2011.

otkad je ova izasla bb se moze zavrsiti.....

OB
-obrisani-
17:28 19.06.2011.

vonj pičke.

OB
-obrisani-
20:11 19.06.2011.

bila je pravi praznik za oci.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije