Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rhcp u zagrebu

Anthony Kiedis: Volio bih da mi se sin Everly pridruži na turneji

anthony
Foto: Pixsell
1/3
02.12.2011.
u 09:00

– Odgovaralo mi je što posljednje tri, četiri godine nismo bili na cesti, bio je to pravi blagoslov jer sam u to vrijeme u potpunosti mogao uživati u prvim godinama života svog sina. Najljepša je stvar na svijetu što sam tata.

Devet mjeseci strpljenja očekuje obožavatelje Red Hot Chili Peppersa prije njihova prvog nastupa u Hrvatskoj, ali već danas mogu kupiti ulaznice za koncert koji će 29. kolovoza održati u Zagrebu, u sklopu turneje “I’m with You”.

Promijenio mu je život

Nakon četiri godine stanke, dečki su se u rujnu vratili na stadione i u koncertne dvorane u kojima će sve do 2013. promovirati deseti studijski album. Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith i Josh Klinghoffer odlučili su ne zanemariti obitelji zbog koncerata i zato su tri tjedna na putu, a dva kod kuće. Glazbenici kojima je droga nekada bila na prvom mjestu promijenili su prioritete, a to se posebno odnosi na pjevača Anthonyja, koji ne može skriti koliko mu je rođenje sina Everlyja Beara prije tri i pol godine promijenilo život.

– Odgovaralo mi je što posljednje tri, četiri godine nismo bili na cesti, bio je to pravi blagoslov jer sam u to vrijeme u potpunosti mogao uživati u prvim godinama života svog sina. Najljepša je stvar na svijetu što sam tata – iskreno će 49-godišnji pjevač. Za dječaka kojeg je dobio u vezi s modelom Heather Christie uvijek naglašava kako mu je najbolji prijatelj kojeg je ikada imao.

– Nedavno sam se preselio na plažu i uživam u šetnjama s Everlyjem u naručju. To je za mene preporod i posve nov pogled na svijet – emocionalno je kazao Kiedis u nedavnom intervju. Od malenog se ne želi odvojiti ni tijekom turneje pa ga je poveo sa sobom na nastupe u Londonu i priželjkuje da mu se sin u skoroj budućnosti pridruži na svakom nastupu.

Rođendanski popust

– Za nekoliko godina volio bih ga povesti na sve naše turneje, a njegov dolazak u London na koncert bio je pokusna faza za obojicu – veli. Za zagrebački koncert na Hipodromu u prodaju će biti pušteno 25 tisuća ulaznica. Do kraja mjeseca iskoristite rođendansku akciju u Adria Entertainmentu te u njihovim ili uredima Eventima kupite ulaznice uz 10 posto popusta na gotovinsko plaćanje, a moguća je i kupnja na rate. Cijene ulaznica kreću se od 315 kuna za stajanje do 405 kuna za hot pit i 495 za sjedenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije