Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatin sin

Anthony Kiedis ne odvaja se od svoje najveće ljubavi, sina Everlyja

anthony kiedis
pixsell
11.09.2011.
u 13:30

Sin i ja sve radimo zajedno. Spasio mi je život, daje mi energiju, nasmijava me, kaže Kiedis o svom trogodišnjem jedincu Everlyju Bearu.

Nekad mu je glazba bila na prvom mjestu, droga na drugom, a na trećem sve ostalo. Danas  život nekad neukrotivog rokera Anthonyja Kiedisa ima drugačiji smisao.

 - Sin je ljubav mog života, najbolji prijatelj kojeg sam ikad imao. Odlično se slažemo, nije nimalo zahtjevno dijete, ima smisla za humor i voli plesati. Spasio mi je život, rekao je nedavno frontman benda Red Hot Chilli Peppers 49-godišnji Anthony Kiedis koji u svakom intervjuu ne može odoljeti pričati o svojoj ulozi roditelja. Glazbenik koji je sina Everlyja Beara dobio u vezi s modelom Heather Christie prošli tjedan je u Londonu promovirao novi album Peppersa  ‘I’m with you’. Maleny Everly Bear tatu je pratio i u televizijski studio.

- Nekad sam si bio najvažniji, danas imam nekog mnogo važnijeg od sebe. Sin i ja sve radimo zajedno. Zajedno se budimo, doručkujemo, samo doručak mu ne pravim ja, za to ima svoju dadilju. Ja sam zadužen za pričanje priča. I to ne onioh kratkih.  Everly mi daje energiju, s njim mogu sve. Dao je smisao mom životu, zaključio je Kiedis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije