Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživanje udvoje

Anita Dujić sa zaručnikom u Portugalu planira vjenčanje

anita dujić
10.01.2013.
u 10:00

Manekenka otkriva da će za svoju svadbu s Ivanom Veljačom odabrati što jednostavniju haljinu

Za zaštitno lice novog domaćeg proizvoda, liniju čarapa, drogerija Kozmo izabrala je jednu od najtraženijih domaćih manekenki Zagrepčanku Anitu Dujić.

Bez rezervnih najlonki

Na reklamnoj kampanji Anitine duge vitke noge pokrivene su crnim najlonkama, a 28-godišnjakinja otkriva da joj je zima nezamisliva bez ovog komada donjeg rublja u ormaru.

– Najviše volim crne guste najlonke koje dobro griju. Nemam naviku u torbici nositi rezervne poput nekih žena, ali ih doma imam jako puno – govori manekenka i ekonomistica kojoj smo "zasmetali" na romantičnom putovanju. Naime, lijepa brineta nakratko je pobjegla iz hladne Hrvatske te se ovih dana sa zaručnikom Ivanom Veljačom odmara u sunčanom Portugalu.

– Ovdje je zaista predivno, užitak za sva osjetila – povjerila nam je dojmove s boravka na zapadu Europe. Je li odmor udvoje iskoristila i za planiranje vjenčanja s diplomiranim dizajnerom i scenografom s kojim je u vezi šest godina, Anita nije željela reći, ali da par o danu kad će ući u brak i te kako razmišlja može se razaznati iz njenih sljedećih riječi:

Majčinstvo je najljepše

– Toliko sam puta zbog prirode posla nosila vjenčanicu da će moj odabir biti što jednostavnije – kaže Anita te otkriva da se raduje i danu kad će postati majka.

– Veselim se majčinstvu jako! Mislim da je postati majka nešto najljepše što se može dogoditi ženi. Vjerujem da će mi se dogoditi kada bude pravi trenutak za to – kaže.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dott980
dott980
11:02 10.01.2013.

"Vjerujem da će mi se dogoditi kada bude pravi trenutak za to" __ pa nemoj čekat da se dogodi, potrudi se, rode ne donose djecu :))))

SE
sestrićna
11:50 10.01.2013.

a tko su ovi?

RT
Rollo Tomasi
14:36 10.01.2013.

Baš bi se udavala za njega da prodaje banane na placu. Baš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije