Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Anica Kovač: Torbe čuvam za kćeri Leticiju i Viktoriju

'04.10.2013., Zagrebacki velesajam, Zagreb - Gala humanitarna revija na Danima vjencanja koju nose poznate osobe iz javnog zivota, politike, sporta i estrade. Ovogodisnja humanitarna akcija namijenjen
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
26.10.2013.
u 10:00

Bivša misica i supruga nogometaša Roberta Kovača prati domaće modne trendove a nama je otkrila na što je slava kad je o garderobi riječ.

Na modnom događanju Perwoll Fashion.hr održanom prošli tjedan sreli smo i Anicu Kovač koja je podržala dizajnere Vjeku Franetovića i Nikicu Ivančevića poznatih pod imenom eNVy room. Sprijateljili su se na humanitarnoj reviji na Danima vjenčanja gdje je misica nosila njihovu crnu čipkastu kreaciju (na fotografiji).

Što vas impresionira u dizajnu eNVy rooma?

– Njihove kreacije su interesantne, mladenačke i koriste jako dobre materijale.

Na što ste najviše slabi kad je o garderobi riječ?

– Razmišljam... Možda na torbe, ali i ta strast se s godinama malo smirila. Shvatila sam da ih imam možda i previše, neke čuvam za kćeri, 10-godišnju Leticiju i četverogodišnju Viktoriju. Ma svaka žena voli torbe i cipele, nismo normalne kad su one u pitanju! Ne znam koliko torbi imam, ne brojim ih i mislim da je to apsolutno nebitna informacija.

Jeste li proslavili imenovanje svog šogora Nike Kovača izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije?

– Nismo slavili jer su i Niko i moj suprug Robert kao pomoćni trener odmah krenuli raditi. U obitelji vlada veselje, ali svjesni su velikog posla koji je pred njima i koncentrirani su samo na to. Vjerujem da će se uspjeti kvalificirati za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Bojite li se da će zbog puno posla Robert često izbivati od kuće?

– Ne, zato što znam da sve to radi za Hrvatsku i u tome ga podržavam.

Družite li se sa šogoricom, Nikinom suprugom Kristinom?

– Nas dvije imamo dobar odnos, ali više od toga ne bih rekla jer Kristina ne želi biti dio javnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije