Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
angie u zagrebu

Angelina: Sin se bunio zašto ga ne vodim sa sobom u Hrvatsku

angelina
Sanjin Strukić/Pixsell
Autori: , kb, mz, bs, ar
17.02.2012.
u 11:22

– Silno sam sretna što sam ponovno u Hrvatskoj, zaljubila sam se u vašu zemlju još ljetos na Brijunima. Rado bih se vratila već ovo ljeto, ali s cijelom obitelji - rekla je Jolie.

– Silno sam sretna što sam ponovno u Hrvatskoj, zaljubila sam se u vašu zemlju još ljetos na Brijunima kod mojeg prijatelja Rade Šerbedžije. Osim što sam tamo gledala jednu od najboljih predstava u svojemu životu, moja obitelj i ja tamo smo se prekrasno odmorili i okupali. Kada sam se pakirala za ovaj put, sin me pitao kamo idem, ja sam rekla u Hrvatsku, a on se glasno pobunio jer ga ne vodim sa sobom – otkrila je Angelina Jolie nakon što je uz vrisak okupljenih obožavatelja kročila na crveni tepih kina CineStar Arena IMAX odjevena u dugu narančastu haljinu.

Angelina Jolie je nakon Sarajeva stigla i u Zagreb promovirati svoj redateljski prvijenac "U zemlji krvi i meda". Točno u 19.30 u kinu CineStar Arena IMAX počela je projekcija filma. Hollywoodska glumica obratila se publici uoči projekcije te rekla da je svom nevjenčanom suprugu Bradu Pittu pokazala fotografije Hrvatske koje joj je dao Rade Šerbedžija. Poručila je kako zna da ni hrvatskim gledateljima neće biti lako gledati film zbog proživljenog Domovinskog rata.

Progovorila i na hrvatskom: Dobro večer!
- Nadam se da ćete ga ipak prihvatiti da će vam se jako svidjeti - rekla je na engleskom, a onda je progovorila i na hrvatskom jeziku.

- Dobro večer. Hvala - rekla je na kraju.  Angelina je dobila i cvijeće, a tada je zajedno sa cijelom ekipom napustila pozornicu prije projekcije filma na kojoj nije ostala. Naime, odmah se uputila u zračnu luku Zagreb i nešto prije 20 sati poletjela prema Marseilleu.

Megapopularna glumica komentirala je negativne reakcije na svoj film.

– Ne opterećujem se negativnim kritikama, pogotovo onima koje dolaze iz Srbije. Jasno mi je da su one velikim dijelom i odraz političke situacije, ali znam da je srpski narod dovoljno pametan da razmišlja svojom glavom i da više ne nasjeda na manipulacije. Voljela bih da pogledaju film i sami procijene je li on antisrpski ili nije. Naš cilj nije bio vršiti bilo kakvu propagandu, nego ispričati ljudsku priču koja će osvijestiti međunarodnu zajednicu i po pitanju vašeg tragičnog rata.

Brad nije mogao doći jer čuva djecu
U prvoj izjavi koju je dala Antoniji Mandić kazala je da Brad nije mogao doći jer čuva djecu.

– Djeca su jako umorna zbog putovanja po svijetu pa je Brad večeras s njima – otkrila je glumica te se prisjetila svog prvog posjeta Hrvatskoj.

– Već sam bila ovdje i drago mi je da sam se vratila. Hrvatska ima svoju povijest s borbom za neovisnost. Jako sam sretna što sam ovdje i nadam se da ću doći opet – rekla je te se uputila pozdraviti s okupljenim obožavateljima kojima je dijelila autograme. No, prije toga pozdravila se s djevojčicom u invalidskim kolicima koju je i poljubila.

U drugom intervjuu na crvenom tepihu, za RTL Televiziju, Jolie je izjavila da bi se vrlo rado već ovo ljeto vratila u Hrvatsku, ali s cijelom obitelji. Njezini sinovi Maddox i Pax s kojima je lani boravila na Brijunima zaljubili su se u našu zemlju.

Crvenim tepihom prošetala se i glavna glumica Angelinine ratne drame Zana Marjanović i glavni glumac Goran Kostić koji se oduševio zagrebačkom premijerom.

– Prekrasno je ovdje. Od Zagreba nisam ništa manje ni očekivao. Tematika filma bliska je i Hrvatima pa se nadam da će ljudi prihvatiti film na pozitivan način – rekao je.

Rade Šerbedžija posebno je sretan što je jedna velika holivudska zvijezda došla u Zagreb.

– Sjajno je ovdje. Ja sam jako sretan što nam je Angelina došla. Zagreb je filmski grad i vjerujem da je Angelinin dolazak još jedan od pokušaja da opet dovedemo film ovdje. Možda ovako opet privučemo pozornost filmske industrije na nas i da ćemo od toga svi imati koristi – rekao je Rade i dodao da je Jolie prekrasna i briljantna osoba.

Redateljski prvijenac najveće hollywoodske dive došli su pogledati Anica i Robert Kovač, Branka Krstulović, Milana Vlaović i Leon Lučev, koji je došao sa sinom Ivanom.

Dolazak Angeline promatrao s krova Arena Centra!
Neki su najljepšu glumicu željeli uživo vidjeti po svaku cijenu poput nepoznatog muškarca bez pozivnice za premijeru koji je dolazak Angeline Jolie promatrao s krova Arena Centra.

Iako je bilo najavljeno da će Angelina Jolie u pratnji supruga Brada Pitta danas iz Pariza privatnim zrakoplovom sletjeti u Zagreb, gdje će se večeras održati hrvatska premijera njezina redateljskog i scenarističkog prvijenca “U zemlji krvi i meda”, glumica je u hrvatsku metropolu stigla sama. S Plesa se sa svojom ekipom uputila direktno u Arenu gdje će se pripremiti za svoju večerašnju premijeru. U jednoj od kinodvorana napravljena je improvizirana garderoba za Angelinu koja je tražila glačalo, ogledalo i stol za šminkanje. Glumica je sa sobom povela svoju vizažisticu i stilisticu.

HUP Zagreb d.d. i The Westin Zagreb domaćini su svečanog domjenka za više od 700 uzvanika koji će se održati u povodu premijere filma „U zemlji krvi i meda“ u petak 17. veljače 2012. u prostorima kina CineStar Arena (Arena Centar) u organizaciji Blitz filma i videodistribucije.

Komentara 265

AS
ante_slavonac
21:17 17.02.2012.

Crveni tepih sive boje.

DE
DERAN
19:46 17.02.2012.

e a sada će john malkovich da glumi dobrog srbina..... i tako u nedogled dok ne napune džepove banda zakuvala,banda se okoristila a vi balkanci ko vas...znate

CU
cucukstana
18:05 17.02.2012.

Da li je ponijela dimije za vecerasnju premijeru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije