Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBOMORA ILI?

Angelina Jolie zabranila Bradu Pittu da viđa Jennifer Aniston

Angelina Jolie
Foto: AFP/Pixsell
1/3
04.08.2011.
u 14:18

Iako s Bradom ima šestero djece te ga je prije više godina uspješno preotela Jennifer Aniston, Angelina nema mira. Boji se da bi Jen mogla podići medijsku prašinu.

Brad Pitt odlučan je u tome da s bivšom ženom Jennifer Aniston ostane prijatelj. Naime, prošlog ju je tjedna uporno nagovarao da se nađu u Londonu, gdje glumica boravi s novim dečkom, također glumcem Justinom Therouxom. Kada je Angelina to doznala, bila je sve samo ne oduševljena.

– Angie ne može vjerovati da je Brad mislio da se s Jen može sastati u Londonu, gradu koji opsjedaju paparazzi – rekao je izvor blizak glumačkom paru te napomenuo kako Angelini smeta Bradova lakovjernost i naivnost.

Iako je Angelina (36) rekla prijateljima da vjeruje Bradu (47) i zna da između njega i Jen (42) nema ništa, također je priznala kako joj je dosta prepiranja oko partnerove bivše žene. Zabranila mu je da je viđa, a Brad je uzvratio kako je njegov odnos s Jennifer samo njegova stvar. Angelina smatra da će Jen podići medijsku prašinu te da će to naštetiti obitelji Jolie – Pitt, a posebno njihovoj djeci.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:33 04.08.2011.

Što bi mediji radili da nema ovih voštanih figura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije