Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brad će producirati

Angelina Jolie glumit će svoju majku u biografskom filmu

angelina jolie,majka
Reuters/PIXSELL
19.05.2013.
u 15:00

Angelinu je gubitak majke duboko pogodio te je ubrzo nakon njezine smrti posvojila dječaka Paxa.

Angelina Jolie glumit će svoju majku u biografskom filmu o njenom životu, pišu strani mediji. Njezina majka Marcheline imala je tek 56 godina kada je preminula od raka jajnika, a njezina smrt je pogodila glumicu. Mama i kći oduvijek su imale poseban odnos, a sada joj Angie želi odati počast filmom koji će producirati njezin nevjenčani suprug Brad Pitt.

Marcheline je bila velika humanitarka te je pomagala izbjeglicama iz Afganistana i oboljelima od raka. Danas je njezine humanitarne aktivnosti nastavila i Angelina. Kada je shvatila da bi mogla dobiti rak dojke, Angelina je napravila dvostruku mastektomiju te tako iznenadila cijeli svijet. Budući da joj prijeti opasnost i od raka jajnika, odlučila je ukloniti i jajnike.

Marcheline je za svoju dijagnozu saznala 1999. godine, a posljednje želje bile su joj da se Angelina uda za Brada i da jedno od svoje djece nazove Pax. Šest tjedana nakon što je umrla njezina majka, Angelina je posvojila dječaka iz Kambodže i nazvala ga Pax.

>>Angelina Jolie nakon dojki želi odstraniti i jajnike?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije