Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski festival

A. Jolie postala počasna građanka Sarajeva, crveni tepih zaobišla

angelina (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
Autori: , kb
07.07.2012.
u 17:06

Ovaj put Anglina u Sarajevu boravi s ciljem davanja podrške mladim talentima, polaznicima 6. Sarajevo Talent Campusa gdje je održala predavanje.

Drugi dan 18. Sarajevo film festivala obilježio je dolazak hollywoodske glumice Angeline Jolie koja je u Sarajevo sletjela u subotu poslijepodne privatnim zrakoplovom u pratnji svoje troje djece, kćeri Siloh i Zahare te sina Paxa.

Dočekali su je brojni novinari i fotoreporteri, koji su od ranog jutra “dežurali” na aerodromu kako im najslavnija hollywoodska glumica kojim slučajem ne bi promakla. Jolie je nakon pasoške kontrole sjela u jedan od nekoliko luksuznih automobila koji su je čekali ispred aerodroma i uputila se prema hotelu Europa u centru Sarajeva, gdje je odsjela.

Prema protokolu otvorila je Sarajevo Talent Campus, a pojavit će se i na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta. Baš kako je u svibnju u audioporuci najavila, Angelina je u Sarajevo došla preuzeti priznanje počasne građanke Sarajeva koju joj je dodijelila Skupština KS. Kako je tada rekla, “ponosna što je dio tako izuzetnog dijela svijeta, sugrađanka ljudima koje iskreno voli i cijeni”.

Ovaj put Jolie u Sarajevu boravi s ciljem davanja podrške mladim talentima, polaznicima 6. Sarajevo Talent Campusa gdje je održala predavanje kojem je prisustvovalo oko stotinu mladih režisera, scenarista, producenata, glumaca i filmskih kritičara iz 13 zemalja regije.

- Bila sam vrlo mlada kada sam postala uspješna, ali nisam bila potpuno zadovoljna, htjela sam stoga posjetiti različita mjesta na zemlji vidjeti i iskusiti druge kulture nakon čega sam postala mnogo zahvalnija - rekla je Angelina na početku predavanja.

Podsjetila je da je odrasla u glumačkom svijetu kazavši da iako joj je otac bio poznati glumac (Jon Voight) u tom poslu željela je postići sve sama, ali na tom putu iskusila je brojna razočarenja. Govorila je i o glumcima iz regije istaknuvši da u BiH ima mnogo dobrih glumaca, ali da je potrebno promijeniti percepciju ljudi koji vrše casting za glumce, dodajući da je pitanje vremena kada će se to prepoznati, prenosi Dnevni Avaz.

- Postoji nešto tako jedinstveno u ovoj regiji i u ljudima. Oni su drugačiji i donose tako jedinstven doprinos svijetu i umjetnosti. To svijetu treba i mislim da mu se ne trebate prilagođavati - istaknula je Jolie.

Jolie se između ostalih, susrela i popričala s bosanskohercegovačkim nogometnim reprezentativcem Edinom Džekom i njegovom djevojkom, manekenkom Amrom Silajdžić.

Nakon što je završila s predavanjem na 6. Talent kampusu, Angelina Jolie napustila je Obala Meeting Point. Nije se družila s mnogobrojnim fanovima koji su je čekali i željeli se s njom fotografirati, samo je prošla i mahnula im rukom te otišla.

Kako je njen dolazak na Campus kasnio, kasnio je i odlazak jer su se svi koji su imali sreće i bili unutra željeli da s njom družiti i fotografirati, a ona im je izlazila u susret. Iako se govorilo da će se pojaviti i na red carpetu Sarajevo film festivala, Jolie se ipak nije pojavila. Nije poznato koliko će još s djecom ostati u Sarajevu.

Komentara 6

CR
crnaguja1950
18:16 07.07.2012.

a koga uopće briga ?

JA
jamajka
19:34 07.07.2012.

............. za sada tebe i mene, a i ovo troje koji su ti dali plus, jer evo čitali smo.

KE
keating8
20:09 07.07.2012.

halo braćo hrvati...selam iz sarajeva dobro je da u hrvatskim medijima ima više sarajeva i BiH a manje beograda i srbije to je prirodno a i politički je sasvim logično.... dobro došli u sarajevo i SFF a i dobar provod...bujrum :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije