Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika noć

Angelina i Brad napustili Sarajevo, u petak stižu u Zagreb

angelina jolie (1)
Foto: pixsell
1/5
15.02.2012.
u 08:08

Sinoć je u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu održana premijera redateljskog prvijenca Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda". Duboko ganuta srdačnim prijemom sarajevske publike holivudska je diva zaplakala.

– Vrlo sam uzbuđena, ovo je film koji mi najviše znači. Nadam se da će publika prihvatiti film i znati da je snimljen s ljubavlju. On govori o ljudima i njihovu stradanju. Međunarodna zajednica smatra da se pomoću njezinih programa narod pogođen ratom može brzo oporaviti, ali to nije tako. Potpun oporavak je težak i ljudi trebaju veliku pomoć. Nadam se da će ovaj film privući ljude u Sarajevo i da će proširiti njihovo znanje o stradanjima na ovim prostorima – rekla je glumica i redateljica Angelina Jolie na sinoćnjoj premijeri svog filma "U zemlji krvi i meda" u prepunoj sarajevskoj dvorani Zetra.

Odlično raspoložena Angelina u društvu Brada Pitta na crvenom je tepihu dugo dijelila autograme okupljenim obožavateljima, a pred prepunom je dvoranom ganuta priznala:

– Teško će biti gledati ovaj film, ali sigurna sam da će vas on ne samo podsjetiti na ono što ste propatili, već i na ono što ste preživjeli. Sretna sam što sam ovdje. Volim Bosnu, volim vas – rekla je Angie.

Nakon odgledanog filma publika je ovacijama nagradila redateljicu i sve glumce, posebno Zanu Marjanović i Radu Šerbedžiju.

Vidno dirnuta Angelina je pred svima zaplakala i zahvalila na bosanskom jeziku.

– Hvala, puno vam hvala!

 Dan nakon premijere Angelina se u hotelu Holiday Inn družila s ratnim reporterima iz Sarajeva.

Prije odlaska obećala je da će se vratiti u Sarajevo za nekoliko mjeseci. S mladim će ljudima tada razgovarati o školovanju i pomoći im u njihovoj daljnjoj edukaciji. Par je glavni grad BiH napustio danas poslijepodne. Odletjeli su u Francusku, gdje ih čeka njihovo šestero djece. Priliku za susret s Angelinom Jolie hrvatska će publika imati u petak kad dolazi na zagrebačku premijeru svog filma.

Komentara 34

CO
colonia
23:42 15.02.2012.

Zivite i veselite se,a pustite i ljude u Bosni ,da se vesele. svakom od nas to treba. Dosta je bilo nevolje u Bosni.

ST
Stormbringer
12:53 16.02.2012.

Zelenooka maca.

SO
Somelier
09:38 15.02.2012.

Poslije onoga; \"Fala rajo\" sigurno je još rekla ; hoću vam qurac više doči, pošto u Bosni nema neću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije