Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za skrbništvo

Anđa Marić: Već dvije godine borim se za svog sina!

anđa marić (1)
Foto: matjaž banič
1/3
10.02.2012.
u 08:24

Bivšem suprugu više ništa ne vjerujem, rekla nam je Anđa koja je u svom životu zanemarila sve ostalo dok ne završi njena najveća noćna mora.

Pjevačica i nekadašnja članica žirija RTL-ova talent showa “Hrvatska traži zvijezdu” Anđa Marić kao da je isparila s lica Zemlje. Nema je ni na estradnoj sceni, ni na TV-u, ni na društvenim događajima. Zapravo, uopće ne dolazi do Hrvatske. Zašto? Zato što 34-godišnjakinja, govori u intervjuu, proživljava najteže trenutke u životu, bori se za skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Gašparom. Njezin bivši suprug Primož Dolničar, koji je u međuvremenu s Ninom Mlačnik dobio dijete, želi da maleni Gašpar bude kod njega.

– Na sudu sam sa suprugom već dvije godine. Na taj mi je proces otišla sva fizička i mentalna energija – rekla nam je uzrujano Anđa.

– Gašpar je tjedan dana kod mene, a tjedan dana kod mog bivšeg supruga. Možete samo zamisliti kakav je to život. Više ne zna kod koga su mu igračke, kod koga je što ostalo – ljutita je pjevačica, a dio gnjeva osim prema suprugu usmjerila je i prema slovenskom sudstvu.

– Na sudu mi uporno govore da proces dugo traje jer žele postupiti u najboljem interesu za moje dijete. Neka oni probaju dvije godine živjeti na dvije adrese, seleći se svaki tjedan, kao kufer, pa mogu barem otprilike zamisliti kako je njemu. Nekako sam uvjerena da to baš i nije najbolje za dijete – jasna je Anđa koja je, priznaje, već na izmaku snaga.

– Sve me to strašno iscrpilo. Ja vam nisam maratonac, a ovo je definitivno maraton. Ja sam više sprinter, zapnem i napravim što treba, a ovdje...

Proces je bio mučan za Anđu i za njezina sina Gašpara. Svaki put kada im se čini da vide kraj, proces se zakomplicira. Njezin bivši suprug, objašnjava Anđa, već je nekoliko puta promijenio mišljenje, pa se ne zna kada bi se taj veliki problem mogao riješiti.

– Prošli smo dvije medijacije, obje neuspješne. Moj bivši suprug prvo je htio potpuno skrbništvo nad sinom, dva me puta tužio. Sada kaže da će pristati na zajedničko skrbništvo, no ja mu više ništa ne vjerujem. Jednostavno sam izgubila povjerenje u njegovu riječ. To rješenje ne dolazi u obzir i borit ću se za svoje dijete – odlučna je Anđa.

Zagrepčanka koja se u Sloveniju preselila prije više od 11 godina zbog supruga danas ima dodatnih problema zbog toga jer je strana državljanka.

– Muči me taj sud u Sloveniji. Ondje me tretiraju kao stranca – tužna je pjevačica.

I Anđa i njezin bivši suprug pronašli su nove ljubavi. Primož je započeo vezu s Ninom Mlačnik, svojom suradnicom i Anđinom prijateljicom, još dok je bio u braku s Anđom, a ona je prije godinu dana u intervjuu otkrila da je sretna s fotografom Matijažem Baničem. Nakon rastave od supruga, Anđa je svoju istinu o braku odlučila podijeliti u javnosti, te je u emisiji “8. kat” Daniele Trbović priznala da ju je suprug varao, te da joj je kao dokaz toga pokazivao snimke seksa s drugom ženom. Pjevačica je tada rekla kako je sretna što je izašla iz te loše veze i kako si više nikada neće takvo što dopustiti.

Na pitanje kako je u ljubavi danas, Anđa ipak ne odgovara tako rječito.

– Ne bih sada o tome. Baš sam pričala s prijateljima da bih trebala objaviti knjigu. Čitala sam nedavno svoje novinske kolumne, onu hrpu izmeta o braku koji je očito postojao samo u mojoj glavi. I razmišljam da bih trebala sve objaviti, sve reći. Dobro, možda ne baš sve, ipak sam ja dama – zaključila je 34-godišnjakinja i nastavila s teorijom o svojem karakteru.

– Moja je najveća mana ona tipično ženska, da se apsolutno i maksimalno prilagodim muškarcu s kojim sam u vezi. Zaključila sam da je to nešto što na sebi najviše ne volim i to moram promijeniti. Današnji moderni muškarci to ne žele, njima to nije privlačno. Oni žele nekoga tko će biti samostalan, potpun, koga će nositi kao kap vode na dlanu. I mi se moramo postaviti tako kao da smo toga vrijedne, da se tako prema nama ponaša. Što, naravno, nije lako.

Kada će njezina obiteljska drama biti gotova, ne zna i zato joj se teško posvetiti drugim stvarima. Priznaje da se planira pokrenuti i početi neke projekte, no tek kada budućnost njezina sina osnovnoškolca bude sigurna.

– Vrijeme provodim doma, kuhajući, pečem krafnice... Trudim se što lakše prebroditi ovo razdoblje. Baš sam neki dan stavila status na Twitter kako već dvije godine vegetiram. Jednostavno se ne mogu ni na što koncentrirati niti išta počinjati dok priča oko mog djeteta nije završena – jasna je Anđa.

Komentara 46

MA
maraton
08:56 10.02.2012.

Od kada je ona zagrepćanka?Ona je iz BiH.

Avatar Leeka
Leeka
13:35 10.02.2012.

Treba se žaliti Ustavnom sudu i tražit provjeru ustavnosti takvih zakona jer se po mom laičkom sudu izrazito krši načelo ravnopravnosti

PI
pidocha
21:06 10.02.2012.

ova baba dobije dvi stranice na portalu VL,... javna je,al nikako osoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije