Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U spomen

Anđa Marić pjevala na spomendanu Dine Dvornika

Dino Dvornik
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/6
21.08.2010.
u 17:56

Iako je hvalevrijedna svirka za preminulog kralja funka na plaži okupila oko šest tisuća ljudi, i dalje je bila tek blijeda sjena njegovom prošlogodišnjem morskom tributu.

Da je još uvijek među nama, preminuli pjevač Dino Dvornik ponosio bi se splitskim Bačvicama na kojima je sinoć proslavljen njegov 46. rođendan. U organizaciji njegova brata Deana, na koncertu “Funk on the beach” pjevalo se i skakalo do ranog jutra, a za Dinu su zapjevali i brojni domaći glazbenici među kojima Anđa Marić i Žanamari Lalić.

Iako je hvalevrijedna inicijativa na plaži okupila oko šest tisuća ljudi, i dalje je bila tek blijeda sjena prošlogodišnjem morskom tributu kralju funka. Prvo sjećanje na glazbenika organizirala je njegova udovica Danijela Dvornik, koja se ove godine ogradila od događaja.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije