Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri godine borbe

Anđa Marić izgubila skrbništvo nad sinom – žalit će se na odluku

anđa marić
Davor Puklavec/PIXSELL
26.02.2013.
u 10:50

– Naravno da ću se žaliti na odluku – napisala je pjevačica na svom Facebook-profilu i zamolila prijatelje da joj pruže podršku

Pjevačica Anđa Marić nepravomoćnom odlukom suda u Ljubljani izgubila je skrbništvo nad sinom Gašparom. Tri godine trajala je sudska bitka između Anđe i njezina bivšeg supruga Primoža Dolničara s kojim je pjevačica bila deset godina, a službeno su se razveli prije tri godine.

Naravno da ću se žaliti. Inače ta presuda u imenu naroda proteže se na čile 33 stranice i to je svojevrsna kronologija događaja na sudu u posljednje 3 godine. Hm.. zadnja rasprava je bila 31. 1. 2013., a i tzv. "Sodba u imenu ljudstva" ima datum 31. 1. 2013. Presuda na 33 stranice, natipkana isti dan?? Rasprava je... 31. 1. 2013. počela u 12.30 sati i trajala je do 16.40 sati. Kaj je sutkinja donijela odluku i sve to lijepo natipkala NA 33 STRANICE nakon radnog vremena? – napisala je Anđa na svom Facebooku i zamolila prijatelje da joj drže fige u nastavku njene borbe.



Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
15:09 27.02.2013.

Ova priča sa Anđom Marić počinje sličiti na trakavicu sa Severinom. U oba slučaja je, po mom mišljenju, već odavno prijeđena granica neukusa.

LI
liliZG
11:17 26.02.2013.

Anđa ne bi izgubila sud u Sloveniji da je Slovenka, .....jedini kriterij je bio nacionalna pripadnost , jer se boje da će Anđa uzeti djete prevesti ga u Hrvatsku i onda joj mogu soli na rep, ........tak si misle suci u Sloveniji......... Tragedija za djete koje svi razvlače po tom sudu, dok oni završe s tom paradom mali će biti punoljetan i mogu mu svi onda soli na rep, a kak će se on osjećati to samo on zna......

AM
Axis Mundi
11:22 26.02.2013.

@Vuglec u pravu ste, očevi su uglavnom diskriminirani kad je o djeci (zbog rastave) riječ. doduše, ima svakojakih očeva, ali i svakojakih majki, no to je druga tema. dodala bih samo, onako općenito, da je žalosno u što se čestoto pretvori nekad normalna veza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije