Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi početak

Anđa Marić: Borim se za Gašpera i okrećem poslu

'maric3'
Foto: 'Matjaz Banic'
1/3
20.04.2013.
u 12:00

Naime, 36-godišnja pjevačica u studiju u Zagrebu već neko vrijeme snima nove pjesme i priprema album i to pod palicom svjetski uspješnog glazbenog producenta iz Velike Britanije Jamesa Perryja poznatog i kao Jimmyja Pola

Prije mjesec i pol Anđa Marić nepravomoćnom presudom obiteljskog suda u Ljubljani izgubila je skrbništvo nad devetogodišnjim sinom Gašperom koji je pripao ocu Primožu Dolničaru.

– Tri sam se godine u tišini borila za svoje dijete – izjavila je tada Anđa i odlučila progovoriti o svojoj nevolji. Sada, dok čeka da se njezina žalba na presudu razriješi, okrenula se poslu.

Zajednički praznici

Naime, 36-godišnja pjevačica u studiju u Zagrebu već neko vrijeme snima nove pjesme i priprema album i to pod palicom svjetski uspješnog glazbenog producenta iz Velike Britanije Jamesa Perryja poznatog i kao Jimmyja Pola, kojeg pamtimo kao klavijaturista u prvoj postavi slavne britanske grupe Soul II Soul.

James već neko vrijeme živi u Zagrebu i oženjen je Hrvaticom, a živio je i radio u Londonu, Parizu, Riminiju... Takav životopis daje naslutiti da Anđa Marić uskoro donosi glazbu stvorenu po najnovijim svjetskim trendovima.

Svoj novi zvuk pjevačica će predstaviti za mjesec dana kada će se u radijskom eteru zavrtjeti singl koji će najaviti Anđin novi album, a do jeseni planira izbaciti još jednu ili dvije pjesme.

– Život mi se donekle vratio u normalu, ali nije normalan. Neki dan dobila sam račun od odvjetnice za to što sam izgubila skrbništvo, a neću vam govoriti koliki je jer biste pali u nesvijest – rekla nam je Anđa koja se žalila na odluku suda.

Dok presuda ne postane pravomoćna, što može biti, kaže, za mjesec i pol, ali i za dvije godine, sin se nalazi tjedan dana kod nje i tjedan dana kod tate. Glazbenica o viđanju sa sinom trenutačno ne želi govoriti u medijima jer, kako kaže, s tim u vezi nema ništa novo. Zna se tek toliko da je Gašper s majkom Uskrs proveo u Zagrebu.

Savjeti najboljih

Novi materijal kojim će obilježiti povratak na glazbenu scenu nije jedini kreativni pothvat kojim je svestrana umjetnica posljednjih mjeseci okupirana. Naime, idući tjedan na festivalu dječje knjige Monte Librić u Puli, u sklopu programa Knjige papam, predstavit će svoju prvu knjigu, slikovnicu \"Afra\".

Slikovnica ima moralnu poruku, a radnja se vrti oko djevojčice Đurđe koja od majke na dar dobije čarobnu torbicu iz koje iskoči neobična, deset centimetara velika djevojčica Afra koja Đurđi stvara probleme sitnim nepodopštinama, baš kao što Đurđa radi svojoj mami. Dizajn slikovnice osmislio je osječki studio Lega-Lega, a Anđa je pri pisanju savjete dobivala od najboljeg – Zvonimira Milčeca, autora omiljene i slavne dječje knjige \"Zvižduk s Bukovca\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije