Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chick Music Fight

Ana Vilenica i Ivana Roščić natječu se koja je bolja DJ-ica

vilenica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
02.02.2012.
u 15:53

"Chick Music Fight" počinje u 22 sata, a glumice će odmjeriti snage u DJ battleu puštajući svoje omiljene glazbene hitove. Nakon toga slijedi modni performans dua Buried Clothes te skupna revija studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

Koja se bolje snalazi na DJ pultom, glumice Ivana Roščić i Ana Vilenica pokazat će u utorak 7. veljače u zagrebačkom klubu Gjuro 2 u sklopu programa Gjutorak.

"Chick Music Fight" počinje u 22 sata, a glumice će odmjeriti snage u DJ battleu puštajući svoje omiljene glazbene hitove. Nakon toga slijedi modni performans dua Buried Clothes te skupna revija studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta, dok će se u modnom kutku u obliku prodajne izložbe predstaviti brendovi Druid, BeeBit i Kiwi.

– U Gjuri sam visio cijele noći. Da su mi svaki put platili, mogao sam kupiti stan. Išao sam van i kad nisam imao s kim jer sam znao da ću tamo uvijek sresti nekog poznatog. Tamo sam se zabavljao godinama. Bile su to prave muške zabave. Bilo je tu glumaca, ali i ostalih umjetnika – kaže Tarik Filipović.

– 99% izlazaka u Gjuru bilo je utorkom. Bilo je fora mjesto i starija ekipa. Utorak je izgledao kao vikend, a ja sam se znala dugo spremati za taj izlazak. Znalo se da je cijela ekipa tamo. Okupljali su se umjetnici koji nisu morali ujutro na posao pa su ti utorci postali bezvremenski – priznaje Ivanka Mazurkijević.

– Često sam izlazila u Gjuru jer mi je bio blizu kuće pa bih se samo spustila znajući da je poznata ekipa već dolje. Uvijek je bila dobra atmosfera, a meni se sviđao taj podrumski štih i prigušena svjetla. Prije nekoliko godina tamo sam se znala ludo zabaviti, upoznati nove ljude i popričati s njima bez opterećenja. Čini mi se da se danas svi druže na internetu – veli Ana Rucner.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije