Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogodila se ljubav

Ana Vilenica: Istina je, u vezi sam s Edijem Mužinom i lijepo nam je

Ana Vilenica
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
12.06.2011.
u 20:00

Riječanka je jučer podržala akciju "Volim trčati" jer ne voli odlaske u teretane koje joj djeluju klaustrofobično, pa liniju održava trčanjem

Kao velika zaljubljenica u rekreacijsko trčanje, glumica Ana Vilenica u nedjelju je podržala akciju "Volim trčanje" na savskom nasipu. No tenisice nije obula niti je potrčala pravdajući se kako joj je prevruće jer trči samo predvečer.

– Obožavam trčanje. Pokušala sam ići u teretanu, ali ondje mi je sve nekako klaustrofobično i metalno, pa sam brzo odustala – priča simpatična Riječanka. Kao malu tata ju je upisao na atletiku, od koje je odustala nakon četiri godine treniranja. – Tek kada sam odustala od atletike uhvatila me želja za trčanjem, pa sam na igralištu u Rijeci znala kao luda Mara trčati samo u krug – prisjetila se Ana. Za dobro raspoloženje i široki osmijeh koji ne skida odnedavno je zaslužna i ljubav s Edijem Mužinom, koju nam je Ana i potvrdila.

– Istina je, u vezi smo i jako nam je lijepo, ali on nije javna osoba i ne želim ga izlagati pritisku medija – kaže glumica. Dio ljeta provest će radno na Splitskom ljetu gdje glumi u predstavi "Hekuba". Kolovoz će biti posvećen novom dečku i obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije