Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce

Ana Vilenica došla na rođendan djevojčici koja boluje od raka

ana vilenica
03.05.2010.
u 11:03

- Divan je osjećaj vratiti osmijeh na dječja lica. Mihaela je u početku bila jako iznenađena, ali brzo smo probile led i uživale u rođendanskom slavlju. Bilo je mnogo smijeha, veselja i fotografiranja - rekla je Ana.

Samo dan nakon što je s Jacquesom Houdekom pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju“, glumica Ana Vilenica posjetila je bolesnu djecu na odjelu Dječje ortopedije na zagrebačkoj Šalati. Djevojčica Mihaela Ivandić iz Žepča (BIH), koja boluje od osteosarkoma, u nedjelju je proslavila deseti rođendan, i to u društvu zvijezde sapunice „Dolina sunca“, glumice Ane Vilenice. Djevojčica je do sada operirana čak četiri puta.

- Divan je osjećaj vratiti osmijeh na dječja lica. Mihaela je u početku bila jako iznenađena kada me ugledala, ali brzo smo probile led i uživale zajedno u rođendanskom slavlju. Bilo je mnogo smijeha, veselja i fotografiranja. Mihalea je zaželjela rođendansku želju, puhala je svjećice i zajedno smo razrezale čokoladnu tortu. Djevojčica je veliki borac i vjerujem da će pobijediti bolest. Uz nju sam, i uvijek ću je nositi u srcu - rekla je Ana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije