Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna mama

Ana Miščević: Milo je super beba, a ja sam, mislim, "cool" mama

Ana Miscevic
23.07.2010.
u 12:40

Novinarka RTL-a pohvalila se kako je u prvom tjednu majčinstva izgubila sve trudničke kilograme i sada izgleda bolje nego ikad prije i uživa s dečkom Milom Stavrosom i sinčićem.

Donedavno je bila seks-simbol s RTL-ova ekrana, a danas je slatka 31-godišnja mama. Zbog sinčića Mile novinarka Ana Miščević odbacila je štikle, prigrlila bočicu, a sjajne evente zamijenila je obiteljskim životom s dečkom i sinom – svoja dva najdraža Mile Stavrosa.

Razmišljaju li mlade mame o liniji i izgledu?

Ne, ali ne žalim se jer sam u prvom tjednu izgubila sve trudničke kilograme i sad izgledam bolje nego ikad prije! Zaboravila sam štikle, a odijevam samo ono u čemu mi nije vruće i u čemu je dojka pristupačna.

Kakva je Milo beba?

Predivna! Samo se smije, gotovo i ne plače, a glasa se samo kad je gladan.

Jeste li postali majka kakva ste željeli postati?

Oduvijek sam znala da sam super s djecom i znala sam da je u odnosu s njima najvažnije biti nesebičan. Tako stvari i stoje – Milo je uvijek na prvom mjestu, a ja sam, mislim, cool mama.

U kakvu ste odnosu sa svekrvom? Jesu li one zaista “žene iz pakla”?

Moja svekrva Žarka, koju odmilja zovemo bakica, najbolja je na svijetu. S obzirom na to da je odgajala muškarce, glavni mi je savjetnik za Milin odgoj, a pomaže mi i u svemu ostalome. Zaista je “svekrva iz raja”.

Ključne riječi

Komentara 3

YA
yahoo
13:54 23.07.2010.

sviđa mi se članak..slatko..

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
15:27 23.07.2010.

Ovaj frajer sa slike zgleda kao da mu je IQ 35.

MI
MINERVA
17:01 23.07.2010.

Majka postaneš preko noći-doslovno..a da nisi nikakvu školu ili bar kratki tečaj roditeljstva polazio... Prvi tjedni pogotovo s prvim djetetom su jako naporni... Velika je to promjena u životu, treba vremena dok se navikneš i naučiš roditeljsku ulogu... Zato mislim da ovo što je izrekla je samo deseti dio istine, a ostalo nije iznijela jer nije nešto čime se mogla pohvaliti (neprospavane noći, mijenjanje pelena, dojenje svakih dva sata, umor, iscrpljenost još od poroda, bolni rezovi, djetetov učestali plač, vezanost za kuću itd. još puno toga..) Zanimljivo da puno ljudi ne voli pričati o lošim stranama nečega već samo isticati dobre...kao da će time umanjiti njihovu vrijednost, a zapravo je obrnuto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije