Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVAN ODMOR

Ana Jelušić: Napokon sam ostvarila san i naučila surfati

ana (1)
Foto: Privatni album
1/5
09.07.2010.
u 19:22

– Iznenadilo me koliko je to naporan sport i koliko “padanja” zahtijeva! U filmovima ti nikada ne pokažu koliko vremena i truda treba da uopće uloviš val!

Naša skijašica Ana Jelušić prije odlaska na pripreme u hladnije krajeve priuštila si je dvotjedni odmor na vrućem Kanarskom otočju. S prijateljicom iz finske skijaške reprezentacije Tii-Marijom Romar uživala je na otoku Fuerteventuri u mjestašcu Corraleju, a nakon toga uputila se na krstarenje. Simpatična sportašica bila je oduševljena morem i obalom, a za ovu se destinaciju odlučila zbog želje koju je htjela ostvariti nekoliko godina.

– Već neko vrijeme priželjkivala sam otići na tečaj surfanja i konačno sam to i ostvarila – otkrila nam je Ana koja je tako od ovog ljeta bogatija za još jednu vještinu.

Spretna skijašica bez problema je svladala ovaj ljetni sport, koji joj je odmah prirastao srcu.

– Brzo sam pohvatala osnove. Odmah prvi dan digla sam se na noge – s ponosom priča Ana i nastavlja:

– Iznenadilo me koliko je to naporan sport i koliko “padanja” zahtijeva! U filmovima ti nikada ne pokažu koliko vremena i truda treba da uopće uloviš val!

Budući da veći dio godine provede na snijegu, Ana ne može dočekati odmor, koji baš stoga mora biti negdje gdje ima sunca, mora i zabave.

– Dosta mi je zime nakon sezone! Zaželjela sam se odmora na toplom, ali nisam previše tulumarila. Najviše sam surfala, družila se s ekipom iz kampa i razgledavala obalu. Ondje je more tako predivno i čisto, a obala je potpuno divlja – rekla nam je Ana i uputila se na pripreme. Dodala je kako su ju Kanari toliko oduševili da razmišlja o tome da ih dogodine ponovno posjeti.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
truba
19:34 09.07.2010.

umjesto da naše zvijezde i sportaši našu obalu predstavljaju i dovode turiste ovdje oni bježe u druge krajeve a kolike silne novce trošimo na reklame svake godine!

AL
alfonso1923
16:40 10.07.2010.

Ljubav na prvi pogled :-) ....... Ipak se dogadja!

KS
Kohola Surf Klub
15:08 11.07.2010.

@truba: Nemojte tako ograničeno gledati na stvari jer po tome ispada da nitko iz Hrvatske nikada nebi ni izašao..Najbolji način za reklamiranje Hrvatske je upravo taj da se na vlastitim putovanjima izvan zemlje stranim ljudima spomenu i preporuče ljepote naše obale!! Drago nam je da je još jedna osoba otkrila čari ovoga sporta kojim se bavimo i podijelila svoja iskustva sa drugima! A ako netko želi naučiti surfati, neka nam se slobodno javi i vidjet će zašto se surfanje teško može opisati riječima, i zašto ga svatko treba isprobati uživo!!Alooohaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije