Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Ana Begić Tahiri neće u finale: Nije mi žao što sam ispala

ples (1)
HTV
15.12.2012.
u 21:57

Očekivano, opet je najbolja bila Barbara Radulović koja je sa partnerom Robertom Schubertom plesala tango i sambu. Za oba plesa dobili su maksimalnih, četrdeset bodova.

U finalnoj emisiji sedme sezone \"Plesa sa zvijezdama\" gledat ćemo Mirnu Medeković i Davora Horvatinčića, Barbaru Radulović i Roberta Schuberta te Sašu Lozara i Mariju Šantek. U večerašnjoj, predfinalnoj, emisiji od showa su se oprostili Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac.

- Nije mi žao što sam ispala ni što sam pristala na sudjelovanje u \"Plesu\". Hvala HTV-u na pozivu, a posebno hvala Hrvoju što me je trpio - rekla je popularna glumica.

Ana i Hrvoje su plesali quickstep i sambu, a žiriji je pohvalio oba njihova nastupa. Očekivano, opet je najbolja bila Barbara Radulović koja je sa partnerom Robertom Schubertom plesala tango i sambu. Za oba plesa dobili su maksimalnih, četrdeset bodova.

 

Komentara 1

MI
minimini
09:53 16.12.2012.

Drago mi je što se popularizira ples, nadam se da je puno mladih koji će se odlučiti na njegovo učenje. Ne mogu odoljeti dojmu da je i Barbara Radulović profesionalka koja se zabunom našla u krivoj ulozi u tom natjecanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije