Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"krivci" za fijask

Amy Winehouse zaštitari su natjerali da izađe na pozornicu

amy
Pixsell
23.06.2011.
u 15:12

Winehouse je otkazala cijelu turneju, a njezin glasnogovornik rekao je da će ponovno ići na liječenje.

Svjetski mediji i dalje razglabaju o koncertu Amy Winehouse u Beogradu koji je 27-godišnja pjevačica odradila u potpuno pijanom stanju.

Britanski tabloid The Sun piše kako Amy uopće nije željela izaći na pozornicu, ali njeni su je zaštitari potpuno dezorijentiranu natjerali da odradi koncert

- Nije htjela pjevati i radila je scene dok je pokušala pobjeći svojim zaštitarima. To je bilo grozno gledati, bilo je očito koliko joj je potrebna pomoć - izjavila je Ana Zoe Kida, članica benda koja je nastupala isti dan kad i Amy.

Winehouse je otkazala cijelu turneju, a njezin glasnogovornik rekao je da će ponovno ići na liječenje.

- Učinit će sve što će biti potrebno i koliko god će biti potrebno da se ponovno vrati pjevanju - izjavio je glasnogovornik.

Komentara 10

OB
-obrisani-
16:17 23.06.2011.

Najteze je ispuniti prazninu covjekove duse. Ona je ogromna kao rupa bez dna. Poneki je pokusavaju ispuniti novcem, seksom, kupovinom svega i svacega, putovanjima u daleke zemlje,alkoholom, drogama, pa opet nista ne pomaze. Zato su ljudi koji iskreno vjeruju u Boga u velikoj prednosti. Njima ne treba slava ni bogatstvo u ovome svijetu, nikad im nije dosadno i ne unistavaju sebe alkoholom i drugim stetnim tvarima. A dusu treba njegovati kao osjetljivu biljku. Cim je covjek daje pravu hranu, ona cvijeta, a u suportnom vene i unistava svog vlasnika. A sad ce gospodja Amy ta potrosi koji milion na terapije, umjesto da se sama pozabavi svojom dusom.

MA
Mamlaz
16:52 23.06.2011.

Može ona ići na 100 terapija, rezultat će biti isti: kao što je već dokazala. Zašto? Jer se zvijezdama dopušta više nego običnim smrtnicima. Aleksa Grdić je na Ksaveru pred koju godinu u prometnoj nesreći ozlijedila pješaka (lakše) i motorista (teže). Bila je izravno kriva za nesreću ali se nije ni ispričala i umjesto da završi u stanici i na testiranju za drogu (koje bi vjerojatno pala svaki dan) ona je par sati nakon nesreće nosila reviju. Pa se čudimo ovakvom ponašanju gđice Winehouse... quod licet Iovi non licet bovi.

DE
deoderi
22:42 23.06.2011.

Derište najobičnije... Lijepo na selo u štalu sa njom, neka čisti svinjce dvatri mjeseca pa onda možda i skuži što joj je Bog dao. Ako uopće i može bilo što skužiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije