Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak istrage

Amy Winehouse ubio je alkohol, a ne predoziranje drogama

Amy (1)
Pixsell
26.10.2011.
u 15:25

Na saslušanju u vezi sa smrću pjevačice mrtvozornica je potvrdila da je Amy u trenutku smrti u krvi imala pet puta više alkohola od koncentracije dopuštene vozačima i kako u tijelu nema tragova droga

Amy Winehouse u trenutku smrti imala je pet puta više alkohola u krvi od koncentracije dopuštene vozačima automobila. Dakle, uzrok je njene smrti trovanje alkoholom, a ne predoziranje drogama, piše Daily Mail.

Naime, na današnjem saslušanju u vezi s istragom o uzroku smrti 27-godišnje pjevačice, koja je preminula 23. srpnja u svojem domu u Camdenu, mrtvozornica Suzanne Greenway izjavila je:

– Amy je imala 416 mg alkohola na 100 ml krvi. To je dovoljna količina da izazove trovanje i iznenadnu smrt osobe. Primjera radi, vozačima je maksimalna dopuštena količina alkohola u krvi 80 mg na 100 ml krvi.

Na saslušanju je rečeno i da Amy nije pila mjesec dana prije tog nesretnog dana i kako su pokraj njena kreveta pronađene tri boce votke, dvije velike i jedna mala.

Obdukcija je pokazala da su njeni vitalni organi bili u dobru stanju i da u tijelu nije imala nikakvih ilegalnih supstancija, odnosno droga. Navodno je upravo od ogromne količine alkohola u tijelu prestala disati i pala u komu, a potom i umrla.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
19:38 26.10.2011.

Njen najveći hit je bio Rehab, u kojem pjeva \"ne želim ići u rehabilitacijski centar\"... pametnom dosta.

OB
-obrisani-
16:50 26.10.2011.

Uništila si je život,ali će biti upamćena kao iznimno talentirana glazbenica kakve se rijetko rađaju.I zato je još veća tragedija što je otišla tako rano !

DU
Deleted user
18:31 26.10.2011.

Da je bila sretna, ne bi umrla sama, i-pijana. Zato je još više žalim..tužna pjevačica predivnog glasa. Počivala u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije