Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zdravom tijelu zdr

Amy Winehouse u capoeiri je pronašla novi smisao života

Amy Winehouse
Bigpictures
18.03.2010.
u 12:06

Kombinacija, umjetnosti, plesa i tjelovježbe daje joj snagu, poboljšava tonus mišića i rad mozga, kaže Amy.

Amy Winehouse počela je trenirati capoeiru, afričko-brazilsku simulaciju borbe koja joj pomaže u koncentraciji. Kombinacija umjetnosti, plesa i tjelovježbe daje joj snagu, poboljšava tonus mišića i rad mozga, kaže Amy.

26-godišnjakinja je priznala i da joj redovito prakticiranje capoeire pomaže da se drži podalje od poroka na koje je slaba - alkohola i droge, zbog kojih je već nekoliko puta  bila na odvikavanju. Kako bi promijenila loše životne navike, Amy se preselila s jednog na drugi kraj Londona te sada živi u obiteljskom kvartu u kojem je takvo ponašanje neprihvatljivo!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije