Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuti planovi

Amy Winehouse bila je tajno zaručena za Rega Travissa

amy
Pixsell
02.08.2011.
u 15:24

– Amy ništa nije željela više nego postati Regova žena i osnovati obitelj. Toliko se željela osloboditi vlastitih demona. Oboje su govorili da žele provesti ostatak života zajedno. Voljeli su se više od ičega na svijetu.

Pjevačica Amy Winehouse bila je tajno zaručena za redatelja Rega Travissa, piše britanski Sun. Reg je Amy zaprosio dijamantnim prstenom te joj je obećao da će joj pomoći da se zauvijek riješi ovisnosti o alkoholu i drogama, ali smrt je bila brža.

– Amy ništa nije željela više nego postati Regova žena i osnovati obitelj. Toliko se željela osloboditi vlastitih demona. Oboje su govorili da žele provesti ostatak života zajedno. Voljeli su se više od ičega na svijetu – rekla je prijateljica slavne pjevačice.

Da su slavnoj Britanki pred kraj života zaista cvjetale ruže, potvrdio je i njezin otac Mitch kad je na kćerinu pogrebu istaknuo kako je bila sretnija nego ikada. U lipnju je posljednji put posjetila centar za rehabilitaciju odlučna u namjeri da se riješi poroka.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar drug tito
drug tito
15:44 02.08.2011.

Netočno! Mate Mišo Kovač je taj.

OB
-obrisani-
20:42 10.08.2011.

sirota cura toliko se dobro osjecala da je morala usmrknuti malo koke, horsa i sta ti ja znam cega jos. u svakom slucaju je kriv odgoj i cijelo drustvo. svi su pustili da se jedna bolesna i ovisna osoba slobodno ubije. A ovaj tip da ju je volio ne bi joj dozvolio da se drogira. sjaj i bjeda holivuda. sve ovo mi je toliko bjedno, njeno ponasanje je isto bilo bahato i sebicno. no vrag nikad ne spava i vjerujem da joj je bilo tesko sa svim tim demonima kao sto je i svima nama tesko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije