Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuđenje

Alessandra Ambrosio otkrila da će uskoro roditi dječaka

alessandra
Pixsell
04.04.2012.
u 16:44

– Jamie i ja htjeli smo da to bude iznenađenje, ali morali smo znati! Uskoro će nam u živote ući mali dječak – napisala je Alessandra na Facebooku. Model Victoria's Secreta nedavno je izjavio da će se na pistu vratiti ubrzo nakon porođaja.

Mjesec dana prije termina porođaja manekenka Alessandra Ambrosio otkrila je da nosi dječaka.

– Jamie i ja htjeli smo da to bude iznenađenje, ali morali smo znati! Uskoro će nam u živote ući mali dječak – napisala je 30-godišnja Alessandra na Facebooku.

Model Victoria's Secreta, koji sa zaručnikom Jamiejem Mazurom već ima trogodišnju kćer Anju, nedavno je izjavio da će se na pistu vratiti ubrzo nakon porođaja.

– Svom sam menadžeru rekla da mi dogovori poslove, a ja ću dati sve od sebe da se na vrijeme vratim u formu – rekla je Alessandra te otkrila da planira biti na otvaranju  dućana donjeg rublja Victoria's Secret u Londonu u srpnju.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije