Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Havaji

Alessandra Ambrosio mamila uzdahe premalim bikinijem

ambrosio
Pixsell
03.08.2010.
u 18:49

Slobodno prijepodne manekenka je iskoristila za surfanje oceanom, čitanje novih brojeva modnih časopisa i sunčanje.

Supermodel Alessandra Ambrosio stanku od modnih pista odlučila je iskoristiti za romantičan godišnji odmor na Havajima. Sa zaručnikom Jamiejem Mazurom, odjenuvši minijaturni bikini boje kože, prošetala je pješčanom plažom mameći uzdahe prolaznika.

Par je na odmor poveo i Alessandrinu kćer Anju Luise, no djevojčica je zaštitu od opasnog sunca potražila u hotelu. Slobodno prijepodne manekenka je tako iskoristila za surfanje, čitanje novih brojeva modnih časopisa i sunčanje. Njezin se zaručnik pak posvetio vožnji skutera i istraživanju morskih dubina roneći na dah.

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sikert
07:21 04.08.2010.

Eto što ti je narod, na njoj sama kost i koža a on ni 50 god. nema a stomačinu počeo razvaljivati-strava.

OB
-obrisani-
07:51 04.08.2010.

Ajde ,prestanite sr................ati....Ja nevidim ni jednog prolaznika...

OB
-obrisani-
20:52 06.08.2010.

Ma na toj plaži ni žive duše,mislim da se te face najbolje osjećaju u hrvatskoj jer se svima nama živo je be za njih svih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije