Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim osobno

Aleksandra Grdić: Jedva čekam roditi, jako se veselim majčinstvu

aleksandra grdić (1)
Foto: pixsell
1/3
23.03.2012.
u 09:44

Bivša misica otkriva kako joj je bilo odraditi prvu reviju nakon povratka iz Kostarike, s kim se najviše družila u “Survivoru” te što je poželjela ponijeti doma

U svojoj dugogodišnjoj manekenskoj karijeri Aleksandra Grdić odradila je mali milijun revija noseći odjeću za razne modne brendove. No revija koju je prošlu nedjelju nosila u Garden Mallu na predstavljanju proljetne kolekcije zacijelo će imati posebno mjesto u njezinu životu. S trbuhom do zuba popularna Alex prošetala je u odjeći za trudnice.

– Bilo mi je zabavno, ali i šokantno kad sam vidjela kako izgledam s umjetnim trbuhom. Moram priznati da sam se osjećala ugodno i ponosno, baš kao da sam stvarno trudna – opisala je bivša Miss Hrvatske svoju preobrazbu u trudnicu. Vatrena crnka majčinske osjećaje zasad zadovoljava druženjem sa svojih dvoje nećaka s kojima provodi svaki slobodan trenutak, no iskreno priznaje da ne bi imala ništa protiv kad bi je život blagoslovio djetetom.

– Obožavam djecu i iskreno vam kažem da bih sa zadovoljstvom prihvatila vijest da sam trudna – kaže bivša misica, ali ime svoga dečka skriva kao zmija noge. Zagonetno kaže da je njeno srce već neko vrijeme zauzeto, a ljubavi nije naškodio ni boravak u Kostariki u sklopu reality showa “Survivor”.

– Moj dečko svjestan je mog posla, zna da stalno nekamo putujem, tako da smo razdvojenost doživjeli samo kao dio mog posla. Uvijek smo podrška jedno drugome – kaže Aleksandra kojoj je nošenje revije za trudničku odjeću ujedno bio i prvi radni zadatak nakon surovog života u Kostariki. Nakon povratka u Hrvatsku, preplanula i mršavija, najprije si je priuštila dulju kupku uz glazbu. No unatoč teškim uvjetima u kojima su morali preživljavati, Aleksandra kaže da bi to iskustvo rado ponovila.

– Dvije riječi koje bi najbolje opisale avanturu “Survivora” bile bi: ludo i nezaboravno. Nisam imala pojma kamo idem, pristala sam na izazov jer sam ekshibicionist i jer sam htjela da mi guza vidi puta. Uvjeti u kojima smo se ondje zatekli mogući su samo ako ih čovjek sam traži. Takvo nešto u stvarnosti ne postoji – prepričava bivša misica svoje doživljaje iz Srednje Amerike, gdje se najviše družila s Nevenom Ciganovićem s kojim je i inače bliska prijateljica. Od dečki se još posebno zbližila s Markom Karadžićem i Ognjenom Kajganićem, ali rame za plakanje u naručju muškaraca ipak nije tražila.

– Sama sam kroz sve prolazila. Ako bih imala trenutke slabosti, isplakala bih se i nakon toga nastavila s borbom. Od cura sam se najviše družila s Avom Karabatić iako je cijela zvrckasta – otkriva manekenka.

Aleksandra kaže da joj je u Kostariki od svega najteže bilo naviknuti se na potpuno nov život u kojemu nema onih malih slatkih stvari što svakodnevicu čine ljepšom, poput kavice s prijateljicama. Divlje životinje, komarci i buhe nakon nekoliko dana navikavanja postali su joj sasvim normalno okruženje, a posebno su joj slatki bili majmuni.

– Da sam ikako mogla, najradije bih ih ponijela doma. Čak mi je zvuk koji proizvode po cijelu noć postao kao uspavanka – zaključila je Aleksandra o avanturi života.

Komentara 3

PI
piranha2
11:35 23.03.2012.

draga aleksandra-dijete nije modni dodatak

CA
cro.army
09:22 25.03.2012.

Ne zavidim tvom dečku niti malo.. Nije mu lako s tobom.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
10:43 25.03.2012.

– Obožavam djecu i iskreno vam kažem da bih sa zadovoljstvom prihvatila vijest da sam trudna – kaže bivša misica, ali ime svoga dečka skriva kao zmija noge. Zagonetno kaže da je njeno srce već neko vrijeme zauzeto, a ljubavi nije naškodio ni boravak u Kostariki u sklopu reality showa “Survivor”. Ime oćeva moga djeteta ne želim izreći jer to je moja tajna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije