Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje na brodu

Aleksandar Stanković vjenčao se u Dubrovniku sa Željkom Crnogaj

aleks
Anto Magzan/Pixsell
29.07.2012.
u 13:46

Dvadesetak uzvanika krenulo je brodom u đir oko Grada a prije nego su pristali u staru gradsku luku, krenula su iznenađenja. Stanković je prvo zaprosio Željku, a nakon njenog pristanka stigao je i matičar.

Televizijski novinar i urednik Aleksandar Stanković oženio se jučer u Dubrovniku za svoju djevojku Željku Crnogaj s kojom je u vezi pet godina, prenosi dubrovniknet.hr.

Par se vjenčao na srednjovjekovnom dubrovačkom brodu Karaka uz nezaboravan zalazak sunca ispred stare gradske jezgre.

Desetak uzvanika krenulo je brodom u đir oko Grada a prije nego su pristali u staru gradsku luku, krenula su iznenađenja. Stanković je prvo zaprosio Željku, a nakon njenog pristanka stigao je i matičar da njihovu ljubav ovjekovječi crno na bijelo i sve to uz bučnu potporu dubrovačkih trombunjera koji su plotunima pozdravili novi bračni par.

Zasad je nepoznato gdje se održala svadbena večera i koja su iznenađenja uslijedila nakon vjenačana na Karaki. Jedino se zna da se Stanković, bez supruge, s prijateljima zabavljao u Culture Club Revelinu nazdravljajući šampanjcem, piše dubrovniknet.hr.

Komentara 87

UT
utatica
14:53 29.07.2012.

zašto bi nas to zanimalo?

ZE
zes87
14:41 29.07.2012.

copy pa i ti svoja uvjerenja namećeš drugom, što ti meni imaš nametati svoje uvjerenje da je sdp bolji od hdz-a, odhebi i ti sa svojim uvjerenjima

Avatar Meggi
Meggi
14:23 29.07.2012.

@zes87 - imaš pravo na svoje mišljenje, samo, ja nisam rekla ništa što nije istina a istinu je često teško prihvatiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije