Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporođen

Alec Baldwin u četiri mjeseca smršavio petnaest kilograma

alec baldwin
Foto: reuters
1/3
31.01.2012.
u 10:10

Slavnom glumcu je dijagnosticiran dijabetes zbog čega je iz prehrane potpuno izbacio šećer i počeo vježbati pilates

Nekad je bio najveći hedonist među hollywoodskim zvijezdama koji je bez mjere uživao u dobroj hrani i piću, no odnedavno je Alec Baldwin promijenio svoj stil života. Naime, prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran mu je dijabetes zbog čega je 53-godišnji glumac izbacio šećer iz svoje prehrane i posvetio se tjelovježbi.

Zahvaljujući dijeti i pilatesu smršavio je 15 kilograma u četiri mjeseca.

– Osjećam se bolje nego ikad! Ne mogu vježbati koliko bih želio jer sam nekad po cijele dane na snimanju, ali tada manje jedem – objasnio je Baldwin dodajući da je prije obožavao slatko, a onda je konačno shvatio da ga šećer ubija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije