Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj odahnula

Alain Delon jutros operiran, već za 48 sati bit će na kućnoj njezi

Alain Delon
04.04.2012.
u 15:26

Menadžment slavnog glumca odbio je komentirati napise prema kojima je slavni glumac hospitaliziran zbog problema sa srčanom aritmijom. Iz bolnice su također odbili dati bilo kakav komentar.

Legendarni francuski glumac Alain Delon (76) jutros je primljen u bolnicu u predgrađu Pariza, potvrdili su to članovi njegove obitelji i bliski suradnici.

– Alain se dobro osjeća. Kao i svatko tko vodi računa o svom zdravlju, došao je na redovitu kontrolu – potvrdili su iz njegovog menadžmenta.

Odbili su komentirati napise prema kojima je slavni glumac hospitaliziran zbog problema sa srčanom aritmijom. Iz bolnice su također odbili dati bilo kakav komentar.

Prema pisanju tabloida, Delon je već jutros operiran zbog nepravilnog srčanog ritma, a operacija je navodno protekla u najboljem redu.

Glumac bi već za 48 sati trebao biti na kućnoj njezi, tvrde francuski mediji.

Alain Delon je tijekom 50-godišnje karijere snimio stotinjak filmova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije