Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hipi cirkus komuna

Akrobacije i pleh-glazba za novi spot Mayalesa

mayales (1)
Foto: Mayales
1/3
23.06.2013.
u 09:00

Veliki broj neobičnih statista te prirodna idila poznatog okupljališta Mt.Antonio pridonijeli su ekranizaciji bajkovite Mayalesove priče.

Mayalese, ovogodišnje dobitnike tri Porina, uspjeh nije uspavao. Ovaj su tjedan, na 33 vruća stupnja, snimili svoj treći video spot. Pjesma “Toliko smijeha” treći je singl s albuma ‘2’ nagrađenog Porinom za najbolji album 2012. godine.

Petar Beluhan i Mario Delić potpisuju režiju spota čija je ideja da u izolaciji prekrasnih Ladučkih bregova, dočaraju začudni svijet ljudi koji žive izvan sive svakodnevnice i problema. Veliki broj neobičnih statista te prirodna idila poznatog okupljališta Mt.Antonio pridonijeli su ekranizaciji bajkovite Mayalesove priče.

- Kad shvatiš da si okružen prijateljima koji se strastveno bave neobičnim aktivnostima poput akro-joge, pleh-glazbe, biciklističkim akrobacijama,.. ideja spota se naprosto sama nameće. Barem na 24 sata ostvario mi se san da predvodim neku svoju hipi-cirkus komunu - rekao nam je pjevač Mayalesa Petar Beluhan. Spot će se prikazati već sljedeći tjedan, a Mayalese ovo ljeto čekaju brojni nastupi među kojima i onaj na festivalu Terraneo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije