Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatjana Ivanišević

Ako Amber krene mojim stopama, bit ću joj najveća podrška

Tatjana Dragović
25.06.2010.
u 08:48

Bivši top model otkrio nam je zašto ne žali za životom u SAD-u te da najveću potporu ima u suprugu Goranu

Nakon što se vratila s odmora na Maldivima, sretna obitelj Ivanišević u Zagrebu čeka toplije dane i sprema se za odmor na našoj obali. Dane krate uživajući s djecom, šestogodišnjom Amber Marijom i dvogodišnjim Emanuelom. Iako često putuju, Tatjana Ivanišević otkrila nam je da ne osjeća nostalgiju za životom u SAD-u te da joj se uvijek lijepo vratiti kući.

– Bilo nam je zaista prekrasno na Maldivima, ali sigurna sam da će nam jednako lijepo biti i kod nas na Jadranu – rekla je Tatjana i nastavila: – Obožavam putovati i povremeno se vratiti u Ameriku, ondje je život toliko drugačiji, prepun sadržaja, ali isto tako kada dođemo ovamo, vidim toliko prednosti koje ima Hrvatska. Iako ne žali za životom na drugom kontinentu, Tatjana priznaje da joj manekenstvo ipak nedostaje.

– Voljela bih opet raditi, no trenutačno mi je važnije biti s djecom i ne želim se od njih odvajati. Dobivam dosta ponuda i u Hrvatskoj i u inozemstvu, ali jednostavno ih moram odbijati – priznala nam je Tatjana. Ipak, kada se i odluči za neko snimanje, 31-godišnji bivši top model kaže kako joj je najveća potpora i pomoć upravo suprug Goran.

– On ide sa mnom na sva moja snimanja, nasmijava me, pomaže u odabiru fotografija. Odlično se zabavljamo i volim kad je pokraj mene, on mi je najveća podrška – rekla je Tatjana. A njezin suprug ne samo da sudjeluje u njezinu poslu već je i potiče na snimanje izazovnih fotografija.

– Ona je prekrasna žena, ima odlično tijelo i ne mislim da ima ičega lošeg u tome da ga pokaže. Ponosan sam kada snimi dobre fotografije – dodao nam je Goran Ivanišević.

Komentara 3

Avatar mrgud30
mrgud30
12:50 25.06.2010.

Planiraju odmor vamo... odmor tamo. Pa, brate, kad stignu umoriti!?

DO
doktorica
10:52 27.06.2010.

Sa njenom plaćicom si sigurno nebi mogli priuštiti sva ta putovanja

C1
c11dugi
15:32 28.06.2010.

Nekad je bila super zgodna ali sada je plastična katastrofa. Koji je vrag tim ženama zar ne vide kako im usne izgledaju kao da su imale prometnu nesreću. Od nje su gore samo njezine prijateljice, full plastificirana tzv. poduzetnica Sanja i Krisitina s predimenzioniranom gornjom usnom. Uz sve to mimika lica im je svedena na nulu , pa izgledaju kao da se nikad ne smiju, već im se dogodilo nešto strašno pa moraju biti trajno ozbiljne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije