Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi mama

Adriani Limi majčinstvo je najbolji posao na svijetu!

Adriana
19.05.2010.
u 11:27

Brazilka udana za srpskog košarkaša Marka Jarića rođenjem Valentine sasvim se promijenila i jedino o čemu sanja je još djece

Seksi Brazilka Adrana Lima Jarić (28) zapostavila je šetanje po modnim pistama i sasvim se posvetila kćerčici Valentini rođenoj lani u prosincu.

– Majčinstvo je najbolji posao na svijetu! – sretno je zaključio lijepi anđeo Victoria’s Secreta u svojem posljednjem intervjuu.

– Nisam niti sanjala da ću nekoga toliko voljeti. Često sam se pitala postoji li bezuvjetna ljubav? A sada sa sigurnošću znam da je ljubav majke prema djetetu upravo takva – otkrila je manekenka udana za srpskog košarkaša Marka Jarića (31), s kojim živi u Madridu u ekskluzivnoj četvrti La Moraleja. Par, prije rođenja često viđan na mondenim zabavama, sad je gotovo nemoguće sresti u javnosti. Uživaju u svojoj maloj obitelji, a na žalost mnogih koji za Adrianom uzdišu, ona o povratku na pistu uopće ne razmišlja.

– Sasvim sam se promijenila. S Valentininim rođenjem kao da sam sazrela, a prioriteti su mi vezani uz obitelj i čini mi se da bih mogla zauvijek biti mama – tvrdi Adriana. I pri om već sanja o još jednom djetetu i ne boji se nove trudnoće bez obzira na probleme koje je imala pri rođenju Valentine. – Rodila sam šest tjedana ranije, a beba je imala 2000 g. No znala sam da će sve biti dobro – kazala je ljepotica. Seksi Brazilka Adrana Lima Jarić (28) zapostavila je šetanje po modnim pistama i sasvim se posvetila kćerčici Valentini rođenoj lani u prosincu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije