Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađenje

Adele nije znala da je njen dečko Simon oženjen i da ima dijete

Adele (1)
Foto: Profimedia
1/4
17.01.2012.
u 17:47

Simon Konecki oženio se prije osam godina sa stilisticom Clary Fisher s kojom ima i petogodišnju kći

Simon Konecki svojoj dragoj, britanskoj pjevačici Adele prešutio je da je u braku u kojem ima i petogodišnju kći. Upravitelj poznate humanitarne udruge iz Brightona Drop4Drop podnio je zahtjev za razvod braka od stilistice Clary Fisher za koju se oženio 2004. godine, no 23-godišnju pjevačicu nije obavijestio da je u tijeku brakorazvodna parnica koju je par pokrenuo krajem 2010. godine. Adelin glasnogovornik nije htio komentirati kako se pjevačica nosi s ovim informacijama, ali njeni prijatelji kažu da je to malo poljuljalo njeno povjerenje u Simona. Par je zajedno dočekao Novu godinu na Floridi. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
09:53 18.01.2012.

kad si zaljubljen, ne vidiš ni prst pred nosom............ma koji prst, telegrafski stup......

KA
Karla
10:08 19.01.2012.

Ajoj mene, opet nepoznavanje hrvatskog jezika! ...ima petogodišnju kći...??? Kći je nominativ, a akuzativ, koji odgovara na pitanje koga ili što (ima) glasi KĆER!!!! Zar je to tako teško zapamtiti, dragi novinari? To je moja KĆI i imam KĆER...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije