Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obline su u modi

Adele i Christina Hendricks mijenjaju pravila modne industrije

adele
pixsell
21.02.2012.
u 18:52

Sviđalo se to Karlu Lagerfeldu ili ne, Adele je uzor mnogim ženama. A baš takve obline i ženstvena figura ove su sezone ponovno u modi. Žene koje nose konfekcijske brojeve od 40 do 46 ponovno se osjećaju lijepima i poželjnima.

Otkako su prosječne žene svoje tijelo počele uspoređivati sa zvijezdama raskošnih oblina, kao što su dobitnica Grammyja Adele i novi seks simbol Christina Hendricks, i modna se industrija odlučila prilagoditi.

Sviđalo se to Karlu Lagerfeldu ili ne, Adele je uzor mnogim ženama. Slavni dizajner za nju je rekao da je “malo predebela”, no baš te obline i ženstvena figura ove su  sezone ponovno u modi. Žene koje nose konfekcijske brojeve od 40 do 46 ponovno se osjećaju lijepima i poželjnima.

Lagerfeld se kasnije ispričao Adele, a ako je njezin oprost iskren, lako bi mogla nositi i neku njegovu reviju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije