Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na poklon grijači za uši

Savršena sloboda pokreta uz novi Always Ultra night

Always
Foto: PR FOTO
1/6
28.01.2015.
u 14:03

Hladno vrijeme nije isprika za smanjenje fizičkih aktivnosti. Osjeti slobodu kretanja u zimsko doba, danju i noću, koju ti omogućuje jedino novi Always Ultra night.

Joga na otvorenom u zimi?

Iako zimski vremenski uvjeti mnoge potiču na prestanak aktivnosti, niže temperature nisu razlog za prestanak vježbanja, čak ni na otvorenom - potrebno je samo prilagoditi se uvjetima.

Uz adekvatnu zaštitu, važan je i odabir same aktivnosti. Vježbe joge imaju cjelovit učinak na osobu jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Uz element tjelovježbe, joga pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stupnja razumijevanja i sigurnosti u sebe. U to se uvjerila i naša divna voditeljica Mia Kovačić koja je u prekrasnom Pink Elephant Yoga studiju poradila na uspostavi sklada i ravnoteže sa svojom okolinom.

Bez obzira na to preferiraš li više topli studio ili pozdrav suncu želiš napraviti na otvorenom, Always je pripremio ultimativni modni dodatak ove zime. Od 15. siječnja do 28. veljače kupnjom minimalno dva paketa Always Ultra DUO proizvoda na dar dobivaš grijač za uši. Usudi se vježbati jogu u parku ako želiš i pouzdaj se u svoj Always Ultra. Always Ultra night vas uvijek čuva!

Foto: PR FOTO

Novi Always Ultra night osmišljen je kako bi pružio 100% zaštitu i apsolutnu slobodu kretanja. Sve se mi mičemo dok spavamo - neke od nas više, neke manje. Dok u glavi istražujemo svijet snova, i naše tijelo to prati. „Kako sam uopće dospjela u ovaj neobičan, naopak položaj“, zapitat ćete se vjerojatno, a ako se ti nesvjesni „noćni pokreti“ jave tijekom „onih dana u mjesecu“, neke među nama možda će se i zabrinuti.

S novim noćnim ulošcima Always Ultra night možete se micati kako god želite. S 60% većim stražnjim dijelom od dnevne varijante, ovi ulošci zaista „čuvaju vaša leđa“ te pružaju i do 100% zaštite od propuštanja bez obzira za koji se tip „noćnih pokreta“ vaša podsvijest odluči.

Foto: PR FOTO

Komentara 1

DA
dajanaa15
13:30 01.02.2015.

Jel traje ova akcija u DM-u i u Bosni i Hercegovinu? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije