Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.11.2015. u 15:15

Ako je Jakovini iskustvo poslovnog neuspjeha koristilo u političkoj karijeri, zašto ne dati šansu neuspješnoj obrtnici Ružici Vukovac

Ružica Vukovac, zastupnica Mosta i načelnica Velike Kopanice, već drugi vikend zaredom veselo pred kamerama vrti priču o reformama ne krijući sreću što je postala toliko važna da se oko nje roje znatiželjni novinari.

Teško je ne primijetiti upadljivo odjevenu političarku koja je idealna kandidatkinja za nasljednicu ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine. Ružica Vukovac kao voditeljica pregovaračkog tima Mosta za poljoprivredu ne samo što dolazi iz Slavonije nego ima i dodatnu „kvalifikaciju". Kao što je Tihomir Jakovina u Bukovlju propao sa svojom malom poljoprivrednom ambulantom Agrocentar TJ-prom pa se s iskustvom duga od 150.000 kuna dohvatio cijelog velikog sektora poljoprivrede, tako i gospođa Ružica Vukovac nije uspjela sa svojim obrtom pa sada puca na rješavanje nacionalnih problema.

Prema njezinoj imovinskoj kartici, Vukovac je još uvijek dužna 37.422 kune, i to Poreznoj upravi, odnosno državi. Ako je Jakovini iskustvo poslovnog neuspjeha koristilo u političkoj karijeri, zašto ne dati šansu neuspješnoj obrtnici Ružici Vukovac. Uostalom, u visoku politiku ulazi s četiri puta manjim dugom od Jakovine.

>>Zastupnici Mosta Milanoviću vrijede više od kineskih milijardi

>>I Paravinja bi iskoristio dan otvorenih vrata u zatvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije