Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Zagrebački HNK ‘pucao’ je po šavovima

Večernjakova ruža
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
19.03.2016.
u 22:07

Nakon svečane dodjele slavlje se nastavilo u foajeu HNK. Nije bilo razočaranih, kolege su čestitali jedni drugima i poželjeli si više sreće drugi put. Zdravice su se nastavile do kasnih noćnih sati

U petak navečer zagrebački je HNK bio premalen za sve koji su htjeli biti dijelom ovogodišnjeg spektakla – dodjele Večernjakove ruže.

Tražilo se mjesto više, a kako i ne bi kada je s godinama Ruža postala najglamurozniji događaj godine. Kao i uvijek, prisutni, a i gledatelji Drugog programa HTV-a pred malim ekranima bili su počašćeni odličnim glazbenim nastupima. Gibonni je nakon dulje pauze upravo na Ruži prvi put izveo svoj novi singl “Onako od oka”, a priuštio je i spektakl otpjevavši hit “Činim pravu stvar”.

Vatra, prošlogodišnji Ružin laureat, počastila nas je Tangom, a da će večer biti posebna, najavila je čarobna Amira Medunjanin svojom pjesmom “Jutros mi je ruža procvjetala”. Poseban pljesak, a nakon dodjele i odlične komentare zaslužili su dečki iz NewsBara koji su šaljivim najavama začinili dodjelu. Iako je njihov Montirani proces maknut iz programa HTV-a, ovako su ponovno pronašli svoje mjesto na javnoj televiziji. A after party će svi pamtiti po njihovoj posveti Davidu Bowieju, naime Zvonko Hrabar iscrtao je lice poput slavnog glazbenika.  

>>Sedmero veličanstvenih slavilo je u zagrebačkom HNK nagradu čitatelja

>>VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika

>>Pogledajte tko je sve uživao na Večernjakovoj ruži

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Pravednik80
Pravednik80
01:30 20.03.2016.

Tko to gleda, prati? Nagrade dijelite ljudima koji nikada ne bi dobili nagradu, ne nakon onoga što su radili i kako... Samo promocija večernjeg lista, i grupe nebitnih ljudi. Ne znam što Giboni tamo radi jedino...

Avatar abakus
abakus
08:21 20.03.2016.

"Bal" lijevoliberalnih "snaga" koje sam sebi dodjeljuju nagrade i same sebe na tome hvale u vlastitim medijima... Po čemu je to Šprajc tv osoba godine, Večernjakovci...? Tko je Šprajc, što je on to važno rekao i po čemu se istaknuo, osim neobjektivnošću i grubim vrijeđanjem svih koji od njega razmišljaju drugačije? Ako je itko zaslužio biti osoba godine, onda je to Bujanec, koji je, unatoč svemu što mu se stavlja kao krimen i unatoč tome što osobno ne smatram njegove emisije baš vrhom novinarstva, cijele prošle godine dovodio u svoju emisiju ljude koji nisu imali mogućnost nigdje drugdje govoriti o svojim saznanjima o kriminalu koji je činila bivša vlast. Bujančeva emisija, koliko god bila u velikim medijima ozloglašena, razbijala je cenzuru nametnutu nam upravo od tih, u velikoj mjeri lijevo-liberalnih medija. No pretpostavljam da Bujanec nije bio ni kandidiran za TV osobu godine, Večernjakovci, je li tako? Stvarno, iz dana u dan samo sve više srozavate svoj nekad ugledni list...

PR
plavusa.ruza
06:21 20.03.2016.

la la la la

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije