Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova RUŽA

TLZP: Publici smo prenijeli pozitivnu energiju i pokazali da je sve moguće

tlzp
Foto: Nova TV
1/25
26.01.2015.
u 11:30

Show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" nominiran je za emisiju godine u izboru Večernjakova ruža. TLZP je srušio sve rekorde gledanosti, a o njemu smo porazgovarali s Milom Grisogonom, direktorom produkcije na Novoj TV

1. Što vam znači nominacija za Večernjakovu ružu?

– Nominacija u kategoriji najbolje emisije godine samo je još jedna potvrda da smo proizveli odličan show, uz koji su se zabavili naši mnogobrojni gledatelji, koji je izazvao veliku pozornost medija, zaintrigirao i medijske profesionalce, pa smo zahvalni i njima i stručnom žiriju Večernjakove ruže što je prepoznao "Tvoje lice zvuči poznato" i emisiju uvrstio među najbolje u 2014.

2. Tko će čuvati Ružu ako je osvojite?

– Ruža bi sigurno lijepo ukrasila naš ured u kojem već sada smišljamo i realiziramo nove zabavne projekte koji će se naći u programu Nove TV.

3. Show je srušio sve rekorde gledanosti, koja je tajna njegova uspjeha?

– Show je spoj karizmatičnih, zanimljivih, zabavnih i prije svega talentiranih kandidata koji interpretiraju neke od najzabavnijih i najpoznatijih glazbenih točaka, tako da je taj spoj idealna polaznica za dobar show. Tu su i sjajni Rene i Igor kao voditelji koji su već nebrojeno puta dokazali da su savršen tandem, a i izbor žirija pokazao se kao pun pogodak jer su se Goran, Sandra i Tomo sjajno uživjeli u ulogu žirija i pritom se odlično zabavili. I natjecatelji i svi mi u produkciji sjajno smo se zabavljali stvarajući ovaj show. Vjerujem da se tako i ta pozitivna energija prenijela na publiku. Iako postoji natjecateljski segment i na kraju se izluči pobjednik showa, pobjednici su zapravo svi natjecatelji jer su bili dio showa koji je humanitarnog karaktera te su svojim nastupom pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

4. Što je možda moglo biti bolje izvedeno?

– Mi smo zaista zadovoljni čitavom realizacijom projekta, ispunio je naša očekivanja.

5. Što ste naučili iz TLZP-a?

– Da je sve moguće, a kada imaš vrhunski tim oko sebe, i naizgled najteža transformacija je izvediva.

6. Hoće li biti druge sezone TLZP-a?

– U svim zemljama je show polučio toliki uspjeh da se redom produkcije odlučuju i za drugu sezonu, tako da i Nova TV ozbiljno razmatra da u svoj program uvrsti i nove nastavke ovog uspješnog formata.

>>Glasujte u anketi: Tko je zaslužio Večernjakovu ružu 2014.?

>>Vanda Winter: Nisam 'super cool' da intimu dijelim sa svima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije