Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumačko ostvarenje godine

Mustafa Nadarević: Puno vam hvala na nagradi Večernjakova ruža!

Mustafa Nadarević
Foto: Promo
1/3
01.04.2014.
u 10:52

- Trenutačno sam na putu za Kopar, a nakon toga vraćam se u Sarajevo na snimanje novih nastavaka “Lud, zbunjen, normalan” - rekao nam je glumac kojemu smo po njegovu naputku statuu ruže poslali za Sarajevo.

Kao glumačko ostvarenje godine za ulogu u humorističnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan” Večernjakovu ružu dobio je legendarni Mustafa Nadarević.

Iako nije mogao prisustvovati dodjeli, javio nam se nakon nje.

- Puno vam hvala - poručio je Mustafa i napomenuo kako željno iščekuje svoju statuu.

- Trenutačno sam na putu za Kopar, a nakon toga vraćam se u Sarajevo na snimanje novih nastavaka “Lud, zbunjen, normalan” - rekao nam je glumac kojemu smo po njegovu naputku statuu ruže poslali za Sarajevo.

Na dodjeli, u njegovo ime, ružu je preuzela novinarka i reporterka Ivana Nanut koja je baš nedavno radila intervju sa slavnim Mustafom i tom se prilikom s njim sprijateljila.

Trenutačno na Novoj TV pratimo nove nastavke serije koja je zaludila Hrvatsku, pa ne čudi da je upravo Mustafa pobijedio u ovoj kategoriji.

Njegove kolege glumci Rene Bitorajac, Goran Bogdan, Judita Franković..., koji su također bili nominirani u ovoj kategoriji, izjavili su nakon dodjele kako nisu tužni što nisu pobijedili jer im je i sama nominacija uz Mustafu Nadarevića puno značila.

>>Oliver Mlakar: Primjećujem da me ljudi još vole i da im je drago vidjeti me na TV-u

>>Daniel Bilić: Nisam dobio Večernjakovu ružu, rasplakao sam se

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
12:01 01.04.2014.

Dobro utrošena ruža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije