Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Laureati s buketom osvojenih nagrada

RTV...ZGB...15.05.00. DODJELA VECERNJAKOVA RUZA............BACKSTAGE SNIMIO ROBERT ANIC
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
28.11.2014.
u 14:39

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko naš je rekorder i na policama čuva čak sedam Ruža, a u stopu ga prate voditelji Oliver Mlakar i Sonja Šarunić s pet nagrada.

Odraz kvalitete i popularnosti bila je i ostala glavna odlika te kriterij prema kojem se dodjeljivala Večernjakova ruža.

U 20 godina postojanja ove prestižne nagrade, neki od laureata svoju su kvalitetu kod naših čitatelja opravdali i nekoliko puta pa od osvojenih Ruža mogu napraviti pravi buket. Dok s nestrpljenjem čekamo objavu imena novih nominiranih, prisjetimo se tko kod kuće čuva najviše Ruža.

Priznanje za uspješan rad

Ugodan glas, razumijevanje za svakog slušatelja i predanost poslu osigurali su radijskom voditelju Trpimiru Vickoviću Vicku vjernu publiku zahvaljujući kojoj u svojoj vitrini ima čak sedam Večernjakovih ruža. – Tih je godina konkurencija u svakoj kategoriji bila velika, brojna i jaka. Glas publike, čitatelja Večernjeg lista, ujedno i slušatelja radijskog programa, značio je posebno priznanje da je to što se radi prepoznato – ispričao nam je Vicko lani kada smo ga obradovali viješću da se nakon kraće stanke vraća Večernjakova ruža.

Foto: Privatni arhiv

Sa sedam Ruža Vicko je naš rekorder, a priznaje da mu se i danas razvuče veliki osmijeh kada pogled usmjeri na Večernjakovu nagradu.

Lijepe uspomene s uvijek glamurozne dodjele naše nagrade čuva i legendarni TV voditelj Oliver Mlakar. Njegove police krasi čak pet Ruža, a kao najdražu Mlakar ističe Ružu stoljeća.

– Kad god mi netko spomene Večernjakovu ružu, prisjetim se nekih lijepih trenutaka i razdoblja života kada sam predano radio i bio uspješan te za to dobio i nagrade – prisjetio se voditelj uoči povratničke dodjele Ruže.

Foto: Arhiva VL-a

Mama domaćeg radijskog etera, kako mnogi od milja zovu radijsku voditeljicu Sonju Šarunić, poput Mlakara, pet je puta osvojila Ružu, a među nominiranima je bila i lani.

Svečan izgled i atmosfera

– Na komercijalnom radiju tih pet Večernjakovih ruža jamčilo mi je da neću dobiti otkaz. Hvala Večernjaku – kazala je Sonja nakon prošlogodišnje objave nominacija.

Naši čitatelji i žiri četiri puta nagradili su talent i rad glumice Bojane Gregorić Vejzović. Izdvojiti najdražu Ružu težak joj je posao jer, kaže Bojana, sve su došle u trenutku kada je igrala neke divne kazališne uloge. Svih dodjela i danas se živo sjeća i opisuje ih kao zabave s domaćinskom atmosferom te svečanim izgledom. Upravo takvo ozračje obećavamo vam i na dodjeli Večernjakove ruže u ožujku 2015.

>> Otvorene nominacije za Večernjakovu ružu

>> Od početaka dodjele dobitnici nagrade osuđeni su na uspjeh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije