Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednji dan

Nominirajte kandidate za Večernjakovu ružu

Večernjakova ruža
Foto: Pixsell
1/5
15.12.2014.
u 08:11

Večernji list d.o.o. upućuje javni poziv TV i diskografskim kućama te radijskim postajama za nominiranje svojih djelatnika/emisija za nagradu Večernjakova ruža. Večernjakova ruža tradicionalni je izbor u kojem se u sedam kategorija biraju najpopularnije medijske i glazbene osobe te televizijske i radijske produkcije...

Još samo danas moguće je nominirati kandidate za Večernjakovu ružu, tradicionalni i  jedini izbor u Hrvatskoj u kojem se u sedam kategorija biraju najpopularnije medijske i glazbene osobe te televizijske i radijske produkcije. Večernji list d.o.o. upućuje javni poziv TV i diskografskim kućama te radijskim postajama za nominiranje svojih djelatnika/emisija za nagradu Večernjakova ruža. 

U odabiru najzaslužnijih televizijskih, radijskih i glazbenih ostvarenja u 2014. godini Večernjakovu timu pomoći će stručni žiri koji je u istom sastavu kao i prošle godine. Ksenija Urličić, Miroslav Lilić, Vojo Šiljak, Nikša Bratoš i Dalibor Matanić odlučit će tko od prijavljenih zaslužuje biti na nominacijskoj listi.

Novost je da smo ove godine šest kategorija ojačali još jednom pa se sada nagrada dodjeljuje u sedam kategorija: TV osoba godine, radijska osoba godine, TV glumačko ostvarenje godine, TV emisija, radijska emisija, glazbenik godine i novo lice godine.

Prijave se, kao i do sada, dostavljaju na adresu: Večernji list, Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, s naznakom "Prijava na javni poziv – Večernjakova ruža" zaključno sa 15. prosinca.

>>Mejaši: Ruža nam je bila odličan vjetar u leđa

>>Laureati s buketom osvojenih nagrada

Komentara 9

ĆA
ćaćaća
12:40 10.12.2014.

umjesto jedne ruže bolje da se dodjeli kita cvijeća...

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
16:31 11.12.2014.

Joj a kaj bu s kaktusima a vi o ruzana ha ha eto niste kandidirali cvijece hrvatskog naroda takozvane poduzetnikw cast onim kaj nisu u privatizaciji sudjelovali al imaju trnja

DU
Deleted user
08:57 14.12.2014.

Kaj tu treba koga nominirati! Pa valjda se, sunce mi kalajisano, zna tko treba dobiti tu ružu. Zar to nisu naši vođe, učitelji i usrećitelji Josipović dr. Ivek, Milanović mr. Zoki i Leko Jole, kao i dični veleumovi koji im pomažu u neizmjernu usrećivanju puka hrvatskoga - Grčić dr. Brankec, Vrdoljak Ivek, Maras Gogo, Jakovina Tićo, Hajdaš udani Dončić dr. Sinke, Varga dr. Sinke, Opačić Milančica, Bauk Arsenije, Grbin Pećko, Stazić Neno i da ne nabrajam dalje? Gdje je politička budnost Večernjakova glavnog urednika da se uopće nije sjetio toga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije