Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice godine

Jelena Pajić: Tek sada trebam opravdati ovu nagradu i biti još bolja

jelena pajić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
22.03.2015.
u 16:00

Srce mi je počelo ubrzano lupati kad su rekli moje ime, kaže Jelena.

Kada se prošlog ljeta pojavila kao voditeljica u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska", 30-godišnja Jelena Pajić nije ni slutila da će joj nakon nepunih godinu dana u ruke doći priznanje u obliku prestižne Večernjakove ruže. Slavila je u kategoriji Novo lice godine i, što je bilo simpatično, pri preuzimanju statue pokazala da joj ruke drhte od sreće.

Tek ste se pojavili na malim ekranima, gledatelji vas hvale, što su potvrdili i glasovima koji su vam donijeli Ružu. Kakva je bila prva emocija kad su vas Zoran Vakula i Damjana Ćurkov prozvali kao pobjednicu?

– Čim je počela najava kategorije, srce mi je počelo ubrzano lupati. Nisam ni pomišljala da bih uopće mogla biti nominirana za ovako prestižnu nagradu, a onda kad je nominacija došla, bilo mi je beskrajno drago. Kako se bližila svečana dodjela nagrade, pojavljivao se i onaj tračak nade da bih je ipak mogla dobiti, ali svejedno nisam očekivala. A kada su rekli moje ime... Joj, divno, divno...

Tko je bio prvi čestitar? Možda vaš mentor Robert Ferlin, koji se već nakon nominacije pohvalio da je jedna latica s Ruže njegova?

Stiglo je dosta poruka, pa nisam stigla ni vidjeti tko je prvi, ali sam sigurna da će Ferlin biti jako ponosan, kao i svi moji kolege.

Što vam ovakvo priznanje, jer ipak je vaša televizijska karijera još kratka, znači?

– Znači mi puno, ponajviše jer je glasala publika. Nominacije su mi bile važne jer su ipak došle od žirija, ljudi koji o televiziji nešto znaju i drago mi je da su prepoznali to što radim. S druge strane, glasovi čitatelja posebna su priča, nadam se da to što radim njima i vrijedi. Ali tek sada trebam opravdati ovu nagradu i biti još bolja.

Gdje ćete čuvati nagradu?

Doma u boravku, iznad televizora da, svaki put kad gledam TV, vidim i Ružu.

>>Spektakl u HNK: Evo tko su dobitnici prestižne Večernjakove ruže!

>>Odabrano je 35 osoba i emisija koje su 
u 2014. sjale medijskim prostorom

Komentara 2

NE
Nećetenavlast
21:18 22.03.2015.

JELENA NE MORAŠ BITI BOLJA JER SI NAJBOLJA!!

IB
ibiza
21:48 22.03.2015.

Zasluzeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije