Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbenik godine

Vatra: Ovo je velika čast, hvala svima što su prepoznali naš rad i trud

vatra
Foto: Facebook
22.03.2015.
u 17:00

Vatra je svojim hitom Tango zapalila glazbene ljestvice i osvojila simpatije publike, ali i naših čitatelja koji su ih proglasili glazbenicima 2014. godine.

Megahitom Tango virovitička petorka predvođena energičnim pjevačem Ivanom Dečakom u 2014. zaslužila je počasno mjesto u glazbenoj povijesti Hrvatske, a to su prepoznali i čitatelji Večernjeg lista nagradivši ih Ružom u kategoriji glazbenik godine.

– Drago nam je što smo se uopće našli među nominiranima, već to je bila velika čast. Jer nije mala stvar biti nominiran uz ove glazbenike koji su nam inače dobri prijatelji i poznanici. Hvala svima koji su prepoznali naš trud i glasali za nas – kazao je frontmen benda Ivan Dečak. Nedavno je Vatra osvojila i Porine pa se sada već stvorila mala kolekcija nagrada koje je bend osvojio, a Ivan za njih ima posebno mjesto.

– Upravo uređujem radnu sobu u koju ću smjestiti svoje gitare i napraviti police za sve naše nagrade, pa tako i Večernjakovu ružu – kaže Ivan i dodaje kako se članovi benda izmjenjuju u čuvanju nagrada.

>>Spektakl u HNK: Evo tko su dobitnici prestižne Večernjakove ruže!

>>15 brzopoteznih pitanja za Ivana Dečaka

Komentara 1

Avatar Coldmachine
Coldmachine
17:34 22.03.2015.

S obzirom na glazbeno stanje u Hrvatskoj i nije neki problem postati glazbenik godine, i to s osrednjom kvalitetom, a sto se tice porina isto govori kolko su kriteriji pali pa imamo i ovaj fenomen "jednom" pjesmom bit nagradjen porinom, glazbenikom godine itd, ne pojavlivanjem na porin poput Gibbonija itd zapravo govori u kolko sve postalo lakrdija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije