Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Aleksandar Stanković: Red bi bio da opet počnem nešto pisati

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
06.02.2017.
u 14:30

HRT-ov urednik i voditelj sumnja da će osvojiti Večernjakovu ružu, a izazovnije mu je intervjuirati sasvim nepoznate ljude nego političare

Dobro znani Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u dva” te autor putopisne emisije “Vjetar u kosi”, itekako ima razloga za zadovoljstvo. Osim što je “Nedjeljom u dva” jedan od najdugovječnijih i najgledanijih političkih formata na HRT-u, Stankovićeva emisija “Vjetar u kosi” u svojoj trećoj sezoni tijekom prošle godine privukla je brojne znatiželjnike. Upravo zbog toga logično se nametnuo kao kandidat za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine i kada bi je, prema glasovima gledatelja, osvojio, bilo bi to, složila bi se i struka, apsolutno zasluženo. Tim povodom otkrio nam je planira li se i ove godine otisnuti na neko zanimljivo putovanje motorom, što na to kaže njegova supruga Željka Stanković, a osvrnuo se i na prvu godinu školovanja svoje kćerkice Une.

Što bi vam značio dobitak ove nagrade?

Ne vjerujem da ću je dobiti pa bih se iskreno iznenadio.

Jesu li vam draže nagrade struke ili slušatelja, gledatelja i čitatelja?

Najdraže su mi nagrade struke.

Urednik ste i voditelj mnogima omiljene emisije “Nedjeljom u 2” koja je u 2016. ušla u 17. sezonu, a snimili ste i treću sezonu putopisa “Vjetar u kosi”. Što vam je od toga zabavnije raditi?

Zabavnije je u svakom slučaju sjesti na motor i putovati svijetom. Veći mi je izazov intervjuirati potpuno nepoznate ljude nego političare.

Planirate li na neki novi put za četvrtu sezonu “Vjetra u kosi”i što na to kaže supruga Željka?

Planiram. Rumunjska i Italija su vjerojatno na dnevnom redu. Ne bi čovjek vjerovao, ali supruga me u tom projektu podržava.

Koji su vam planovi, što se tiče karijere, za 2017. godinu?

Uz “Nedjeljom u dva” i “Vjetar u kosi” red bi bio da nešto počnem opet pisati.

Kakav je prvašić vaša kći Una? Voli li ići u školu? Pomažete li joj oko učenja i zadaća?

Una i škola su za sada OK. Voli ići u školu, a učenje doma malo manje voli. Mama više pomaže, ali i ja se uključujem.

Koga ćete povesti 31. ožujka na svečanu dodjelu Večernjakove ruže u zagrebački HNK?

Neću nikoga povesti jer nažalost tada nisam u prilici doći na dodjelu.

>>Pernar: Nisam htio sudjelovati u farsi; Stanković: Ivane, sada ću konačno moći ručati na vrijeme

 

 

Komentara 6

Avatar comparator
comparator
14:37 06.02.2017.

Bilo bi pošteno od HRT-a da ukine njegovu emisiju u vrijeme nedjeljnog ručka kad bi svi radije gledali nešto lijepo umjesto politike !

DU
Deleted user
12:02 07.02.2017.

njegovo je rame tetovirano njegov je zagrljaj čvrst njegov je motor snažan on odlazi gdje želi kad god poželi nedjeljom i ja sam lijepa nedjeljom ne ustajem u pet nedjeljom na sve sam spremna mogu gledati NU2 samo da poželima poželim aj povezi me bar jednom daj povezi me bar jednom da osjetim bar jednom vjetar u kosi Šalim se naravno ali kad god čujem ovaj naslov Vjetar u kosi svaki put mi je smiješno.

CO
coolman
17:17 05.06.2017.

Molim Te nemoj pisati. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije