Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj Zlatko

Vlč. Sudac: Dragi kauboji, hvala vam na trudu, disciplini i vjeri

Zlatko Sudac
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
01.02.2016.
u 16:50

Hvala vam što ste svima nama u domovini vratili nadu i pokazali kako se trud isplati, poručio je Sudac.

Čestitkama našim rukometašima u ponedjeljak poslijepodne pridružio se i njihov "prijatelj Zlatko", tj. popularni karizmatik i stigmatik vlč. Zlatko Sudac, kojega je izbornik Željko Babić spomenuo nakon pobjede nad Poljskom, zahvaljujući "prijatelju Isusu", ali i "prijatelju Zlatku".

– Dragi naši "Kauboji", hvala vam na velikom trudu, disciplini, zajedništvu i vjeri. Hvala vam što ste svima nama u domovini vratili nadu i pokazali kako se trud isplati. Posvećujem vas Srcu Isusovu i Srcu Majke Nebeske. U rane Kristove vas stavljam i njegovu svetu Krv zazivam na vas. Neka dragi Bog blagoslovi sve vas, vaše obitelji i voljene i našu domovinu – poručio je rukometašima vlč. Sudac.

On je, kako doznajemo, u odličnim odnosima s izbornikom Babićem, ali i s mnogim drugim hrvatskim sportašima, koji su, poput svojedobno cijele nogometne reprezentacije, dolazili k njemu na duhovne obnove.

>>Bronca je stigla u Hrvatsku! Oduševljeni navijači dočekali rukometaše na Trgu

>>'Suci su klaunovi! Hrvate su zvali nadimcima i pričali s njima na čudnom jeziku!'

>>Razgaljeni rukometaši slavili u svlačionici, evo koju domoljubnu pjesmu su zapjevali!

Komentara 31

SO
srecko.orsulic123
17:27 01.02.2016.

Zasto su Sudca maknuli kome smeta ??

YU
yurkov
06:42 02.02.2016.

Pa nije mi jasno, tko je naše rukometaše nazvao kaubojima, kauboji su seljačine, neobrazovani i stalno smrde po kravljem dreku, kakve to veze ima sa našim dečkima, ne kužim....

MR
MRUDante
09:02 02.02.2016.

zrači iz njega skromnost i poniznost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije